Morella reuneix els millors espeleòlegs

830
Podi al campionat de Morella
Podi al campionat de Morella
PUBLICITAT

– Els morellans Jordi Membrado i Adrián Sorribas guanyen la competició d’espeleosocors per equips

– També ha tingut lloc el Concurs de Retalladors i Emboladors amb la victòria de Javi Vallés i Passió pel Bou

Morella ha acollit aquesta cap de setmana l’XI Campionat d’Espeleologia en TPV de la Comunitat Valenciana i el I Campionat Interfederatiu d’Espeleologia en TPV. Així, l’Espai Firal es va omplir de competidors i curiosos que van poder gaudir i conéixer aquest esport i provar les diferents activitats que la Societat Esportiva Espemo va organitzar per als més menuts. D’aquesta manera, els morellans Jordi Membrado i Adrián Sorribas van guanyar a la competició d’espeleosocors. A més, Jordi va pujar al primer caixó del podi en les modalitats de velocitat i resistència, pujant 30 i 120 metres de corda respectivament.

El Campionat d’espeleologia ha estat un esdeveniment on han participat més de 50 espeleòlegs de diferents parts de la geografia espanyola. Així, han vingut competidors de Madrid, Catalunya, Galícia i de la Comunitat Valenciana. A més, també s’han animat a participar molts integrants del club local Espemo, els quals han aprofitat per a mostrar les seues tècniques al públic morellà. Així, Espemo va ser el club amb més medalles del torneig. L’Espai Firal també ha acollit diferents activitats per als més menuts que han jugat i gaudit de l’esport d’aventura amb el Saltapins Indoor, una tirolina a l’exterior, castells inflables i el joc de la columna de caixes.

La regidora d’Esports, Lola Viñals, ha volgut agraïr a “Espemo el seu interés en que Morella fora seu d’aquesta competició i el seu treball per a organitzar totes les activitats que hi havia a l’Espai Firal”. A més, la Lola ha comentat que “es tracta d’un esport no molt conegut per el públic general i aquesta competició apropa a la gent a l’esport de muntanya”.