Morella reprèn les obres de les noves oficines de l’empresa Aigües de Morella

615
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Aquestes estaven situades a l’edifici de l’ajuntament i es traslladen al complex del Tint per tal de ser més accessibles

Les noves oficines estaran equipades amb la última tecnologia per a oferir un servei complet

El carrer Verge del Roser comença la segona fase de les obres fins a la pujada dels llavadors

Morella reprèn les obres de les noves oficines d’Aigües de Morella al carrer la Font, dins del complex del Tint. Aquestes tracten de condicionar i adequar el nou local per a oferir un servei complet i eficient. El nou local, el qual no ha tingut us fins ara, suposa un canvi d’ubicació de les oficines des de l’edifici de l’ajuntament, fins al Tint, la qual cosa farà aquest servei més accessible a tots i totes. Així, les noves oficines d’Aigües de Morella comptaran amb la última tecnologia per tal d’oferir el millor servei als morellans i morellanes.

El regidor d’obres, Amadeu Bordàs, ha destacat que “el canvi d’ubicació és molt necessari per a fer les oficines accessibles a tots i totes, a més de renovar equipament i que l’empresa compte amb la última tecnologia per a realitzar la seua tasca de forma més eficient”. L’edil ha comentat que “actualment les oficines estan situades a l’edifici de l’ajuntament, un lloc amb dificultats per a l’accés a causa de les característiques de l’edifici del segle XV”. Amadeu també ha comentat que “s’està treballant en la nova web de l’empresa per tal d’oferir un millor servei als i les clients de manera que poden rebre informació sobre el consum d’aigua, així com resoldre altres qüestions i dubtes”.

Obres al carrer Verge del Roser
Avui han començat les obres del carrer Verge del Roser les quals tenen l’objectiu de renovar les instal·lacions soterrades fins a la pujada dels llavadors i la plaça l’Aljub. A més, aquesta fase pretén acabar el carrer Porta de Sant Mateu que ja es va formigonar abans de l’agost. La jornada d’avui ha establert les connexions provisionals d’aigua per tal d’afectar de la mínima forma possible al subministrament d’aquesta.