Morella repara els carrers i la plaça de l’Església per al 55 Sexenni

93
PUBLICITAT

Els treballs inclouen paviment, rejuntat de l’empedrat, millora de clots i pintura

L’Ajuntament de Morella es prepara per a celebrar el 55 Sexenni durant el mes d’agost. Actualment, la brigada municipal actua en diferents carrers de la població amb tasques de manteniment i reparació. Les últimes obres s’han centrat a la plaça de la Basílica Arxiprestal d’es d’on partiran els principals actes d’esta festa, com són els retaules, la processó i el rosari. Tot i això, els treballs es reparteixen al voltant de tot el poble amb reparacions del paviment, rejuntat de l’empedrat i reparació de clots, pintura d’elements de ferro i fusta, entre d’altres treballs.

L’alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa, ha destacat que “els treballs de manteniment dels carrers de Morella han de ser constants, ja que han d’estar en les millors condicions per al dia a dia del veïnat”. Però, el primer edil ha explicat que “estes setmanes els treballs s’han centrat en alguns vials per on transcorren alguns actes del Sexenni, encara que es treballa a tot el poble i arreglar els desperfectes que puguen tindre tots els carrers”. “Insistim una vegada més en la importància del manteniment, no es poden fer noves inauguracions mentre no tingues en condicions el que ja tens construït”, segons el primer edil.

Les actuacions més importants s’han portat a terme a la plaça de l’església i ara s’han iniciat al carrer dels Colomer. També s’han realitzat obres menors a la costa de Borràs, carrer del Pastor, costa Trinquet, carrer Pilar i carreró García. A més, la brigada ha netejat el carreró situat darrer de l’edifici Colomer Zurita. En els pròxims dies també s’iniciaran tasques de millora d’espais verds, jardineres i Alameda.