– El Pachinko visita Morella durant aquest cap de setmana per a mostrar els seus principals atractius

– El poble guanyador acollirà la festa final amb la participació de la resta de localitats finalistes

Morella està immersa en la campanya per a convertir-se en la pròxima Capital del Turisme Rural. D’aquesta manera, aquest cap de setmana El Pachinko, un blog turístic valencià de renom amb 100.000 seguidors a Facebook, visita la ciutat per tal de conéixer i mostrar els principals atractius i raons per les quals mereix aquest reconeixement del portal web Escapada Rural. D’aquesta manera, la família blogger visitarà el Castell, les pintures rupestres de Morella la Vella o el parc d’aventura Saltapins, entre altres activitats.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el regidor de Turisme, Jorge García, han rebut al blogger a l’ajuntament aquest matí. Així, Rhamsés ha explicat que “es tracta d’un blog de viatges molt seguit i com a ambaixador de Morella donarà visibilitat a tot el que la ciutat ofereix”. L’edil ha comentat que “des de l’ajuntament realitzem diferents accions per a aconseguir l’objectiu de ser la Capital del Turisme Rural 2018”. A més, Rhamsés ha volgut “animar a que tant morellanes i morellans, com visitants s’impliquen en les votacions per a ser la localitat guanyadora i celebrar la festa d’entrega d’aquest reconeixement a Morella”.

Així, Morella ha preparat un cap de setmana amb diferents activitats que mostren els principals atractius turístics. D’aquesta manera, El Pachinko coneixerà el Castell i la Basílica Arxiprestal, encara que també gaudiran d’activitats de turisme familiar com el circuit d’aventura Saltapins i el museu Temps de Dinosaures.

Com votar a Morella?

Escapada Rural ha creat una pàgina en la seua pàgina web on apareixen les 10 localitats finalistes de la campanya, www.escapadarural.com/capital-turismo-rural. Una volta dins d’aquesta pàgina, cal buscar Morella i clicar en el botó de ‘votar’ on demana el nom i correu electrònic. Aquesta votació està oberta fins al 20 de maig i el 31 del mateix mes es coneixerà la localitat guanyadora a través del Facebook d’Escapada Rural. Finalment, el municipi guanyador acollirà l’acte d’entrega de premis d’aquesta campanya publicitària.

Morella felicita a la resta de finalistes

L’ajuntament de Morella ha enviat una carta de felicitació a la resta de localitats que opten a ser Capital del Turisme Rural 2018. D’aquesta manera, els ajuntaments d’Aínsa, Algarbe, Comillas, Consuegra, Fermoselle, Iznájar, Moratalla, Santo Domingo de la Calzada i Villaviciosa han rebut l’enhorabona de l’alcalde de Morella, així com la invitació acudir a la ciutat durant el 54 Sexenni que se celebrarà entre el 18 i el 27 d’agost. Unes festes extraordinàries que se celebren cada sis anys i estan declarades Festa d’Interés Turístic Nacional i Bé d’Interés Cultural Immaterial. Així, Rhamsés ha remarcat que “és un plaer compartir aquesta campanya perquè tots i totes continuem treballant per unes magnífiques destinacions turístiques”.