Morella rep a representants de Youcanyolé

615
Morella rep a representants de Youcanyolé
Morella rep a representants de Youcanyolé
PUBLICITAT

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la regidora de Benestar Social, Malú Blasco, han rebut als representants de l’ONG Youcanyolé Medical Camp vinguts des de Kènia, els quals rebran demà la màxima distinció de la província de Castelló al mèrit solidari. D’aquesta manera, el doctor i morellà, Miguel Medina, el qual és el responsable de Youcanyolé, acompanyat dels col•laboradors del projecte que es va desenvolupar a Kènia durant el 2017, han visitat la ciutat. Així, els visitants han conegut el funcionament del Consell Municipal de la Solidaritat i com Morella destina el 0,7% del pressupost mu-nicipal a projectes solidaris com el que es desenvolupa en la seua zona.

Blasco ha destacat que “Youcanyolé ha realitzat una gran tasca a Kènia i segueix treballant en projec-tes solidaris”. A més, l’edil ha explicat que “a la xerrada que el doctor Medina va oferir el passat mes de setembre vam poder conéixer més específicament la tasca que realitzen i conscienciar a la gent de Morella de la importància d’aquesta”. Ripollés ha aprofitat per a donar-los “l’enhorabona per la distinció al mèrit solidari que els ha concedit la província de Castelló i els ha felicitat per la feina que fan en paï-sos com Ghana, Kènia, Tanzània o Etiòpia”.

Cal recordar que durant el 2017 Morella va destinar 15.000 euros al Fons de la Municipal de la Solidaritat amb un total de set projectes. La capital dels Ports és una de les poques ciutats de la província que manté el 0.7% del pressupost destinat a causes benèfiques. Així, el pressupost es divideix entre 13.500 euros que aporta l’ajuntament al fons i 1.500 que ha donat l’empresa ahorradoras.com. L’ajuntament de Morella col•labora amb set projectes a diferents països com l’Índia, Burkina Faso, Tunísia, Nicaragua, Ghana, El Salvador i Togo. Així, col•labora amb l’Assemblea de la cooperació per la Pau, Youcanyole, la Fundación Vicente Ferrer, Mans Unides, ASOL, la Creu Roja i Delwende.