Morella renova la “Q” de qualitat de l’Oficina de Turisme

277

-Nota de l’Ajuntament de Morella-

L’Oficina de Turisme de Morella ha renovat la “Q” de qualitat. Aquesta marca que entrega l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola, reconeix que la prestació de servei és garantia de qualitat, seguretat i professionalitat. A més, el proper dilluns es realitzaran les auditories als establiments que formen part del sistema de qualitat en destinacions turístiques, SICTED.

El regidor de turisme, Jorge Garcia, afirma que “des de l’Ajuntament de Morella hem de seguir treballant de la mà dels nostres empresaris turístics a posicionar-nos com una destinació turística de qualitat”. A més indica que “la xarxa SICTED i la Q són distintius que reforcen aquesta aposta de Morella per la qualitat”. Per això, afegeix que “la Q de qualitat és important perquè certifica que es presta un bon servei des de l’Oficina de Turisme, que és el primer lloc de la localitat a què es dirigeixen molts turistes, però és fonamental que continuem amb un alt nivell d’autoexigència, per seguir millorant i convertir així la visita dels turistes en una gran experiència”.
L’Oficina de Turisme ha tornat a passar amb nota l’auditoria, ja que s’ha valorat de forma molt positiva el servei que es presta, així com les diferents projectes i promocions que realitza la localitat.

SICTED

Morella va ser la primera destinació turística de la Comunitat Valenciana en formar part del SICTED en l’any 2010. Turespanya i la FEMP són els organismes que van impulsar aquest sistema de qualitat, que pretén que els establiments turístics tinguen uns estàndards de qualitat. Formen part d’aquesta xarxa tant establiments públics com d’empresaris i des del consistori s’anima a que més empreses s’adhereixin a la mateixa. En l’actualitat, les que han superat les auditories fins al moment i formen part de la xarxa són el Restaurant Casa Roque, la Guia turística Josefina Milián, Casa Rural Torrebale, l’Oficina de turisme, la “Formatgeria El Pastor” de Morella, el Museu “Temps de Dinosaures” i l’Hotel la Fonda Moreno. Dilluns que ve es realitzaran les auditories.