Morella rehabilitarà completament el carrer Verge del Roser

132

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella
L’obra suposa una inversió de 170.000 euros i és molt important per les millores que comporta i per la dimensió de la zona que cobreix, des de la porta de Sant Mateu fins la pujada dels llavadors

Morella ha aprovat el projecte per a rehabilitar el carrer Verge del Roser per complet dins del 2017. Les obres de reurbanització compten amb un pressupost de 170.000 euros, la major inversió del 2017, i recorre el carrer Verge del Roser des de la porta de Sant Mateu fins a la pujada dels llavadors. Es tracta d’una obra molt important per a la ciutat tant pel pressupost com per les dimensions de l’obra.

Les obres de reurbanització del carrer Verge del Roser fa temps que estan en marxa i ja s’ha arreglat una gran part del mateix. Així, aquesta nova fase entra dins del Pla 135 de la Diputació de Castelló. Per la qual cosa, el pressupost es divideix entre aquest pla, el fons de l’ajuntament de Morella i un conveni de col·laboració amb Electra del Maestrazgo, que necessita actualitzar les connexions entre dos transformadors de la ciutat. D’aquesta manera i gràcies a l’acord amb l’empresa, s’aprofite la mateixa actuació per ampliar l’obra i millorar estes conexions.

El regidor d’Obres, Amadeu Bordàs, ha destacat que “es tracta d’una obra molt important perquè recorre una zona bastant àmplia. A més compta amb un pressupost elevat”. L’edil ha aprofitat per agrair “a Electra del Maestrazgo la seua col·laboració en aquest projecte”. El projecte pretén renovar completament totes les conduccions de aigua i clavegueram, així com posar nou paviment al carrer Verge del Roser.

Cal recordar que durant les primeres fases de la rehabilitació del carrer es va fer una troballa arqueològica d’un cementiri, possiblement, d’època islàmica. La zona on es van trobar ha tingut un acabat especial recordant allò que es va trobar. Els estudis per a datar l’època de la troballa encara s’estan realitzant.

Planta de tractament de residus inerts
Avui s’ha posat en marxa la planta de residus inerts de Morella ubicada a la Vega del Moll com es va informar a la reunió amb les empreses constructores celebrada la setmana passada. Així, des de les 11.00 hores fins les 13.00 els constructors poden portar les runes a aquest emplaçament avisant abans per telèfon. Allí es tractarà el material per tal de ser respectuosos amb el medi ambient.