Morella reforça la brigada forestal i mediambiental

636
Morella reforça la brigada forestal i mediambiental
Morella reforça la brigada forestal i mediambiental
PUBLICITAT

Morella ha incorporat avui set persones a les brigades forestals i mediambientals. D’aquesta manera, a través dels programes del SERVEF, s’han contractat a aquestos nous treballadors que realitzaran tasques de neteja de camins i boscos durant els següents sis mesos.

El regidor de Desenvolupament Rural i Medi Ambient, Rafa Pallarés, ha destacat que “aquesta brigada s’encarregarà de diferents treballs forestals per a conservar nets els nostres monts i camins, la qual cosa també serveix per a previndre incendis”. A més, l’edil ha explicat que “aquestes incorporacions estan dins de programes d’ocupació del SERVEF, d’aquesta manera, s’ofereixen noves oportunitats a la gent aturada”. Finalment, Pallarés ha comentat que “la brigada que comença avui, farà importants treballs en tot el terme municipal i especialment en zones properes als nuclis urbans de Morella i les pedanies”.

A més de la brigada forestal i mediambiental, dins del Pla d’Ocupació Local, altres àrees de treball incorporaran nous treballadors i treballadores. Així, l’Oficina de Turisme i l’Escola de Música afegiran nou personal durant els pròxims dies per tal d’oferir els seus serveis de la millor forma possible. També està previst publicar noves ofertes de treball en les àrees d’administració, cultura i manteniment.

El Pla d’Ocupació Local de l’ajuntament de Morella disposa d’una borsa de treball i sistemes d’informació per a traslladar les ofertes tant públiques com privades. Tota la informació es pot consultar a la pàgina web www.morella.net. A més, aquestes es traslladen al públic a través del servei de WhatsApp municipal Morella Informa i Morella Ocupa’t, així com de manera presencial a les oficines municipals.