Morella reforça els serveis de suport a la gent gran front el coronavirus

564
Carrers de Morella buits pel coronavirus
Carrers de Morella buits pel coronavirus
PUBLICITAT
  • El servei de Teleassistència de la Creu Roja compta amb aproximadament 70 usuaris i usuàries i el Centre de Dia amplia el servei de menjar a domicili
  • També es repartiran els medicaments a domicili, en cas d’urgència, a partir del divendres 20 de març

L’ajuntament de Morella reforça els serveis de suport a la gent gran i als col·lectius més vulnerables a causa de la pandèmia del COVID-19, conegut com el coronavirus. Així, des del consistori es dóna suport al servei de Teleassistència de la Creu Roja, el qual compta amb 70 usuaris i usuàries, el Centre de Dia amplia el servei de menjar a domicili i l’atenció necessària, les Unitats de Respir i activitats complementàries acompanyen telefònicament aquestos col·lectius i els envien activitats.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat “la importància de protegir a les persones més vulnerables front el coronavirus com és la gent gran, de manera que hem reforçat els diferents serveis que els afecten directament”. L’edil ha explicat que “pretenem facilitar el confinament d’aquestes persones per a reduir el risc de contagi”. Rhamsés ha comentat que “des de la Policia Local i la Guàrdia Civil ens comuniquen que el comportament a Morella és exemplar i hem de continuar seguint les indicacions dels organismes oficials”. Finalment, ha recordat que “tant en la farmàcia com en la resta d’establiments cal comprar de forma responsable i sols si és necessari”.

A més, la Farmàcia de Morella oferirà el servei de medicaments a domicili en cas d’urgència a partir del divendres 20 de març. S’ha de telefonar als telèfons d’aquesta, 964 16 00 04 i 679 09 28 63 en horari de 10.00 hores a 14.00 hores. Així, el personal auxiliar d’infermeria del Centre de Dia repartirà els medicaments des de les 16.00 hores fins a les 18.00 hores.

Cal recordar que el servei d’atenció a l’ajuntament de Morella està operatiu de manera telefònica des de les 08.00 hores fins a les 20.00 hores a través del número 964 16 00 43-1. També els Serveis Socials atenen de manera telefònica al número 964 16 00 34-5 des de les 08.00 hores fins a les 14.00 hores.