Morella recupera serveis esportius a partir del dilluns

561
Morella recupera serveis esportius a partir del dilluns
PUBLICITAT

El Centre Lúdic i Esportiu Juame I reobrirà la piscina coberta, així com els vestuaris i dutxes

També tornen les classes dirigides com la zumba, l’spinning o el hiit, així com han començat els entrenaments de bàsquet

Morella, 10 de setembre de 2021 – Arribat el mes de setembre i amb el canvi de normativa de les mesures enfront de la COVID-19, el Centre Lúdic i Esportiu Jaume I recupera alguns dels serveis tancats fins ara. Així, a partir del dilluns 13 de setembre reobrirà la piscina coberta, així com els vestuaris i dutxes del poliesportiu amb un aforament del 50%. A més, també tornen durant la setmana i de manera progressiva les classes dirigides com és el cas de la zumba, l’spinning o el hiit. En aquestos últims, cal contactar amb les monitores i monitors per a inscriure’s.

La regidora d’Esports, Judit García, ha destacat que “amb les noves mesures per a evitar contagis de la COVID-19 i amb la tornada de les vacances d’estiu, es pot ampliar el nombre de serveis i activitats per a realitzar al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I”. L’edil ha explicat que “el gimnàs continuarà ubicat en diferents espais del poliesportiu, ja que la sala que tenia és molt menuda i compta amb un aforament molt reduït” i ha afegit que “les principals novetats són l’obertura de nou de la piscina coberta i els vestuaris, els quals estaven tancats fins ara”.

Cal explicar que el gimnàs continuarà ubicat pels diferents espais del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I i assegurar la distància social amb un aforament més ampli. S’ha de recordar que la sala destinada a aquest és de dimensions reduïdes i compta amb un aforament molt limitat. Finalment, cal comentar que han començat els entrenaments del Club Bàsquet Femení Morella al centre a la pista poliesportiva central. D’aquesta manera, Judit ha volgut “agrair el treball i col·laboració de tots els clubs i els desitgem que tinguen una bona temporada”.