Morella recupera el servei de l’oficina PROP

483
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

L’Ajuntament de Morella recupera el servei PROP d’informació en les seues oficines. Així, després que l’anterior responsable canviara de lloc de treball, es va iniciar el procediment per a atorgar la plaça de nou, cosa que ha marcat que, durant uns mesos, l’oficina PROP no estiguera operativa.

D’aquesta manera, este facilita els procediments amb la Generalitat Valenciana com la tramitació de firmes i certificats digitals com la Identitat Electrònica per a les Administracions Cl@ave, així com altres ajudes i sol·licituds d’àmbit autonòmic com les ajudes al lloguer, per exemple. Així, l’oficina dóna cobertura d’aquest servei a tota la comarca dels Ports i evita desplaçaments més llargs fins a altres nuclis de població més grans.

L’oficina PROP de Morella compta amb un horari de dilluns a divendres des de les 8.30 hores fins a les 15.00 hores. A més, es va crear un apartat on es descriuen les diferents tramitacions amb totes les conselleries.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “comptar amb aquest servei a les oficines de l’Ajuntament de Morella facilita la informació i els procediments a la gent del poble i de tota la comarca que abans havien de fer el desplaçament fins a Vinaròs”. L’edil ha explicat que “el servei PROP es va recuperar a finals de l’any 2018 i ara havia estat uns mesos sense personal, però ja s’ha incorporat la persona que realitzarà les funcions en aquesta oficina” i ha afegit que “estaria bé que les borses de treball per a cobrir estos llocs es feren des d’ací i que donaren oportunitats a la gent del territori per a cobrir-les, així no estarien tant de temps sense el servei”.

Finalment, Rhamsés ha recordat que “es poden tramitar diferents ajudes de la Generalitat Valenciana, així com sol·licitar diferents certificats i firmes digitals”.

Cal recordar que l’Ajuntament de Morella i la Generalitat Valenciana van signar el conveni per a aquesta oficina al mes de març de l’any 2017 i al mes de novembre es va posar en marxa.