Morella recordarà el confinament amb dues exposicions

432
Morella creativa
Morella creativa
PUBLICITAT

Nota de premsa Ajuntament de Morella

  • Una amb fotografies des dels balcons i l’altra amb els dibuixos, manualitats, pintures i altres creativitats de totes les edats
  • Per a participar, cal enviar les imatges al correu electrònic expomorellacreativa@gmail.com

Morella continua amb el confinament provocat per la pandèmia del COVID-19 i des de l’ajuntament s’impulsen dues exposicions per a recordar aquesta situació en el futur. D’aquesta manera, s’ha organitzat un concurs de fotografia des dels balcons que pretén mostrar com es veu la ciutat des dels balcons, finestres i terrasses de les veïnes i veïns. Aquest compta amb premis Regala Morella valorats en 100, 50 i 25 euros i es realitzarà una exposició amb les millors fotografies.

A més, també està prevista una altra exposició amb tot allò que els xiquets i xiquetes estan creant a casa, així com quadres, narracions i altres creativitats de totes les edats. Per a participar en aquestes iniciatives, cal enviar les imatges al correu electrònic expomorellacreativa@gmail.com. En el cas de ser manualitats, és necessari enviar les mides aproximades del material.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “fa més d’un mes que estem en Estat d’Alarma i sabem que són moltes les activitats que xiquetes, xiquets i grans han fet a casa, de manera que volem aprofitar-ho per a recordar aquesta situació en el futur”. L’edil ha explicat que “també hem organitzat un concurs de fotografia on la ciutadania pot mostrar com veu la ciutat amb el protagonisme que tenen els balcons”. Rhamsés ha comentat que “amb aquestes iniciatives pretenem posar en valor allò que les veïnes i veïns fan a casa i el comportament exemplar que estan seguint cada dia de confinament”. També ha volgut “animar a totes i tots a participar en estes exposicions i donar força en aquestos moments difícils”. Finalment, ha mostrat el “condol per totes les persones que han faltat a causa d’aquest virus i a les seues famílies” així com “donar ànims i força al personal sanitàri que fa front al COVID-19 cada dia”.