Morella reasfaltarà el carrer La Muralla  

504
Morella reasfaltarà el carrer La Muralla
Morella reasfaltarà el carrer La Muralla
PUBLICITAT

L’ajuntament de Morella aprovarà aquesta vesprada al ple ordinari de març la sol·licitud de la subvenció del Pla 135 per a les obres de reasfaltat del carrer La Muralla. Aquest és una de les vies principals per on circulen vehicles dins del nucli urbà de la ciutat, el qual està bastant deteriorat i necessita d’una actuació per a millorar el paviment per a la circulació de vehicles i vianants. Així, aquest projecte pretén canviar l’asfalt des del Portal de Forcall fins al carrer Portal de Sant Mateu, inclòs.

El regidor d’Obres, Amadeu Bordàs, ha destacat que “l’asfalt d’aquest carrer es troba molt deteriorat i l’obra és necessària perquè els vehicles puguen circular amb normalitat”. A més, l’edil ha comentat que “el trànsit pel carrer La Muralla és molt freqüent i cal que el paviment estiga en les millors condicions, per la qual cosa es realitza aquesta actuació”. Finalment, Amadeu ha explicat que “esperem que la tramitació del Pla 135, per part de la Diputació, siga ràpida i puguem executar les obres el més prompte possible”.

El paviment del carrer La Muralla està molt deteriorat per culpa de diferents qüestions. Així, d’una banda l’ús continuat i el pas de vehicles habitual en aquest carrer i, també, a causa de les nevades dels últims anys i l’ús de sal per a desfer el gel han afectat negativament a l’asfalt.

Ple ordinari de març
Aquesta vesprada l’ajuntament de Morella celebra el Plenari Ordinari del mes de març. D’aquesta manera, l’Àrea d’Administració i Hisenda ha d’aprovar el Reconeixement Extrajudicial de Crèdits 02/2018 i 03/2018. A més, els comptes de tresoreria d’octubre i novembre del 2017 i donar compte del període mitjà de pagament 4T. 2017. L’Àrea d’Obres, la sol·licitud de la subvenció a la Diputació de Castelló del Pla 135 2018 i la modificació de les bases de convocatòria de les subvencions de l’Àrea de Regeneració i Rehabilitació Urbana. L’Àrea d’Educació, Cultura i Esport, la moció de l’1,5% cultural. L’Àrea de Governació, les tarifes del taxi 2018. L’Àrea de Promoció econòmica, l’informe del comerç. Finalment, l’Àrea de Benestar Social, la moció del Dia de les Dones.