Morella publica el llistat provisional dels beneficiaris de la segona convocatòria del Pla Resistir

174

– 37 empreses i autònoms han sol·licitat aquestes ajudes i ara hi ha un termini de cinc dies hàbils per a resoldre informació

Morella ha publicat el llistat provisional de les empreses i persones autònomes que comptaran amb les ajudes del Pla Resistir en la segona convocatòria. En aquesta, fins a 37 empreses han sol·licitat les ajudes que suposen 2.000 euros directes i 200 per cada treballador o treballadora al seu càrrec, la qual cosa suposa un pressupost de més de 80.000 euros. Ara, s’inicia un termini de cinc dies hàbils per a  corregir i resoldre la informació, si cal.

A Morella, entre les dues convocatòries, les ajudes del Pla Resistir suposen més de 210.000 euros per a les empreses de menys de 10 treballadors i treballadores afectades per les restriccions que provoca la pandèmia de la COVID-19. Aportacions que han estat impulsades per la Generalitat Valenciana i ja en la primera convocatòria es van beneficiar 60 empreses de la localitat.

L’Ajuntament de Morella ha creat un espai dins de la web municipal www.morella.net amb tota la informació necessària i les dades de contacte per a resoldre consultes i dubtes. El consistori ha comunicat que té l’objectiu de facilitar i agilitzar els tràmits i que es reben les ajudes com més prompte millor. Per això, el web compta amb la informació sobre les ajudes en ambdues convocatòries. Aquest espai es pot consultar a https://www.morella.net/pla-dajudes-a-empreses-per-la-covid-19/. A més, també es poden traslladar les consultes o qüestions a través del correu electrònic aedlmorella@gmail.com.