Morella presentarà la setmana vinent l’Anunci a Alcañiz i Tortosa

611
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Morella pretén mostrar aquesta festa única i d’Interés Turístic Nacional a les principals ciutats del Consorci dels 3 Reis
També està prevista una presentació a Peníscola dins del juliol com a destí turístic més important de la província de Castelló

Morella ha previst presentar les festes de l’Anunci a Alcañiz i Tortosa. Aquestes dues comparteixen amb Morella el Consorci dels 3 Reis i la presentació serveix per a donar a conéixer aquesta festa única, declarada d’Interés Turístic Nacional, als territoris veïns i propers a Morella. D’aquesta manera, el dimarts 11 de juliol es realitza l’acte a Alcañiz i el dimecres 12 a Tortosa amb la participació de l’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el regidor de Turisme, Jorge García. La presentació consisteix a explicar la festa de l’Anunci que dóna inici a l’any de Sexenni, que son les festes majors de la ciutat en honor a la Mare de Déu de Vallivana.

Les presentacions comptaran, també, amb la presencia dels representants d’Asetmico. Així a Alcañiz aniràn Eva Sariñena, Vicepreseidenta de l’associació, i Nacho Cortés, Secretari. El dimecres a Tortosa assistirà la Presidenta d’Asetmico, Mari Carmen Escuder.

La presentació de l’Anunci a aquestes ciutats properes i agermanades pel Consorci dels 3 Reis mostra la bona relació entre les mateixes i serveix per a apropar la festa del confeti a un públic de prop que pot visitar Morella per a gaudir de l’Anunci el 27 d’agost. A més d’aquestes, Morella ha previst una altra presentació a Peníscola, ja que és el principal destí turístic de la província de Castelló. També, “donar a conéixer l’Anunci és una magnífica ocasió per a recordar l’àmplia oferta turística de Morella durant tot l’any”, ha destacat Rhamsés.

Així, l’alcalde de Morella ha volgut “agrair la col·laboració dels ajuntaments de Tortosa i Alcañiz per a realitzar aquest acte i presentar l’Anunci a les seues ciutats, ja que és una festa molt especial per als morellans i morellanes i la volem mostrar al públic perquè puguen vindre a gaudir d’aquesta festa”. A més. Rhamsés ha comentat que “durant les presentacions volem mostrar en què consisteix aquesta festa, així com els serveis destinats als visitants per accedir a la ciutat o estacionar el cotxe als voltants de la ciutat”.

L’Anunci del 2017 compta amb 40 carrosses inscrites amb més de 1.300 participants. Durant la vesprada del 27 d’agost es preveu que es llancen 60 tones de confeti i que arriben 40.000 visitants a Morella. Per albergar tota aquesta gent, l’ajuntament ha previst 20 zones d’aparcament i un dispositiu d’autobusos que apropen a tots els visitants fins a Morella. Aquest servei especial d’autobusos és bàsic per als visitants que han de deixar els cotxes als voltants de Morella. Aquest funciona durant tot el dia i s’encarrega d’apropar a tots els visitants.