Nou cicle de Cita a Morella per a novembre

241

-Nota de l’Ajuntament de Morella-

En l’edició que donarà inici este proper dissabte els convidats són: Lluís Foix, Marc Carrillo i Fernando Delgado.

Cita a Morella és un punt d’encontre, de diàleg, de debat amb personalitats del món del periodisme, la política, l’economia. Una activitat cultural que durant la tardor aplega a un nombrós públic en la Sala del Justícia de l’Ajuntamemt de Morella i que en l’edició de novembre de 2016, tal com s’ha presentat avui, comptarà amb Lluís Foix, Marc Carrillo i Fernando Delgado.

La regidora de cultura de l’ajuntament de Morella, Rocío Querol, destaca que ‘les Cites a Morella ja són una activitat ben consolidada i ofereixen la possibilitat, per a veïns i visitants, de gaudir d’unes xerrades de gran nivell i de molta proximitat, enriquint la important oferta cultural de Morella’.

El primer en obrir està nova edició de Cita a Morella serà Lluís Foix, periodista. Ha estat director de La Vanguardia i corresponsal internacional (Londres i Washington) Especialista en política internacional i nacional. Es tertulià de diferents mitjans de comunicació. Ens oferirà una conferència ben d’actualitat ja que analitzarà els resultats de les eleccions dels Estats Units d’Amèrica que es celebren demà mateix, baix el títol “El món després de les eleccions americanes”.

El dissabte 19 serà el torn de Marc Carrillo, que actualment és membre del Consell de Garanties Estatutàries de la Generalitat de Catalunya. La seua Xerrada és titula “Franco i la seua legislació repressiva”.

L’últim cap de setmana de novembre el convidat serà Fernando Delgado amb ” El oficio de contar”. Fernando Delgado, periodista, escriptor i actualment és Diputat a les Corts Valencianes per part del PSPV-PSOE. Totes les cites tindran lloc en dissabte a les 19.30 a la Sala del Justícia de l’Ajuntament de Morella i són organitzades per part del consistori i amb la col·laboració del Club d’Amics de la Ràdio i Comunicacions Els Ports.