Morella presenta l’ultratrail Top of the Rock

769
PUBLICITAT
  • Aquesta cursa per etapes serà els dies 8, 9 i 10 de març i tindrà la meta a la plaça d’armes del Castell de Morella
  • La competició compta amb tres etapes i un total de 125 quilòmetres de recorregut

Morella ha presentat avui a l’ajuntament la nova cursa Top of the Rock. Aquesta es tracta d’una ultratrail per etapes que tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de març, la qual és una prova única que recorre la província  finalitza en la part més elevada del Castell de Morella. Així, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la regidora d’esport, Lola Viñals, i el director de l’esdeveniment, Manu García, han explicat les característiques d’aquesta nova prova.

Lola ha destacat que “es tracta d’una prova única i diferent d’un esport molt popular en els últims anys com és el running”. L’edil ha explicat que “hi ha diferents distàncies per a competir així com distintes modalitats” i ha recordat que “les inscripcions estan obertes fins al 17 de febrer”. Finalment, ha volgut “animar a tots i totes a participar en aquest nou projecte esportiu que arriba a la nostra ciutat i tindrà una meta espectacular a la plaça d’armes del Castell”.

Top ot the Rock és una cursa que vincula les localitzacions medievals i llegendes templeres on els i les participants tenen el desafiament d’eixir des de Castelló, a nivell del mar, fins a coronar el Castell de Morella a 1.070 metres i assolir el Top of the Rock (cim de la roca) que corona la ciutat.

Cal explicar esdeveniments com aquest suposen un impacte econòmic molt positiu. Així, el sector turístic, d’allotjament i restauració es veuen beneficiats, ja que s’incrementen les visites a la ciutat, ja que en aquest cas, Morella és una de les seus i acull el final de la cursa.