Morella presenta l’exposició Megalítico

427
Exposició Megalítico
PUBLICITAT

Aquesta és de Robert Muñoz i es pot visitar a la seu de Virtuarch studio amb entrada lliure

Es tracta d’un projecte d’investigació que aposa el canvi paradigmàtic de les tècniques de representació gràfica

La Sala del Justícia de l’Ajuntament de Morella ha acollit aquest matí la presentació de Megalítico. Aquesta és una exposició de Robert Muñoz i organitzada per Virtuarch studio, la qual es podrà visitar en la seu del despatx al carrer Verge del Pilar a partir d’avui. L’exposició mostra diferents fotografies en tres dimensions de jaciments.

Així, Megalítico és un projecte d’investigació, en el qual s’aposta per un imminent canvi paradigmàtic en les tècniques de representació gràfica i de transmissió del coneixement, mitjançant la implementació de tecnologies afins. L’exposició recorre més de 20 jaciments de la Península Ibèrica i l’arxipèlag Balear utilitzant tècniques estereoscòpiques, documentant i divulgant el patrimoni històric, arqueològic, artístic i cultural.

La presentació ha comptat amb l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, Pepe Hernández, en representació de Virtuarch studio, organitzadors de l’exposició, com arquitecte i artista 3D especialitzat en visualització arquitectònica, i Robert Muñoz, com a autor de l’exposició, documentalista gràfic especialitzat en fotogràfica computacional i documentació gràfica en 3D.

Aquesta presentació ha servit també per a anunciar l’arribada d’aquest nou estudi a la ciutat i donar-lo a conéixer. D’aquesta manera, Rhamsés ha volgut “donar la benvinguda a Virtuarch studio a la nostra ciutat com un exemple que Morella pot acollir noves empreses de diferents sectors” i ha aprofitat per a “agrair iniciatives com aquesta exposició que es podrà visitar al seu despatx a partir d’avui”. D’altra banda, Pepe ha explicat que “amb aquesta exposició també volem posar en valor el patrimoni artístic i arquitectònic i mostrar-lo d’una manera diferent amb l’ús de les noves tecnologies”.

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella