Morella presenta l’Anunci a Alcañiz

829
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

L’acte tracta de mostrar aquesta festa d’Interès Turístic Nacional al públic de territoris veïns
Avui es presenta l’Anunci a Tortosa i pròximament s’anirà a Peníscola com a destí turístic més important de Castelló
Durant els mesos de juliol i agost s’ha establert un servei d’autobusos que comunica Alcañiz, Morella i Peníscola

Morella va presentar ahir l’Anunci a Alcañiz. Aquest acte serveix per a donar a conéixer aquesta festa d’Interés Turístic Nacional al públic proper de la comarca del Baix Aragó i fomentar l’afluència de visitants d’aquesta zona a Morella. Així, a l’acte han acudit l’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, l’alcalde d’Alcañiz, Juan Carlos García, el regidor de Turisme d’Alcañiz, Miguel Ángel Esteban, i el regidor de Turisme de Morella, Jorge García. Durant l’acte s’ha mostrat un vídeo que reflecteix tot el que comporta l’Anunci del pròxim 27 d’agost.

D’aquesta manera, Rhamsés Ripollés ha destacat “la importància d’aquest territori i la col·laboració amb ells perquè són molt propers i l’intercanvi de visitants entre ambdues poblacions es continua”. A més, l’alcalde ha comentat que “aquesta presentació, junt a la de demà a Tortosa, mostra la col·laboració constant amb els membres del Consorci dels Tres Reis per a unir esforços en la promoció de tota la zona”. També s’ha recordat a l’acte que els aparcaments estan situats de forma estratègica per a donar fluïdesa al trànsit, així, els visitants arribats d’Aragó tindran el pàrquing a la zona nord de la ciutat.

Servei d’autobusos entre Peníscola, Morella i Alcañiz
Els mesos de juliol i agost s’ha establert un servei d’autobusos especial que uneix les poblacions de Peníscola, Alcañiz i Morella. D’aquesta manera, durant tots els dies eixirà d’Alcañiz a les 8.00 hores, passa per Morella a les 9.00 hores i arriba a Peníscola a les 10.30 hores. Per la vesprada fa el trajecte de tornada, i surt a les 18.30, arriba a Morella a les 19.45 hores i a Alcañiz a les 21.00 hores.