Morella presenta la segona edició de l’Enduro Race

551
Cartell Enduro Race
PUBLICITAT

La II Morella Enduro Race tornarà a ser Campionat d’Enduro de la Comunitat Valenciana i convertirà a Morella en la capital de la BTT els dies 20 i 21 de juny. L’estructura es mantindrà respecte a l’any passat, amb l’espectacular descens urbà dissabte i les proves en senda diumenge

El regidor d’esports, Amadeu Bordàs, i el tècnic de Morella singletracks, Pablo Segura, van presentar ahir la II Morella Enduro Race, que es disputarà els propers 20 i 21 de juny. Una edició que tornarà a ser Campionat d’Enduro de la Comunitat Valenciana i que es preveu que sigui un autèntic espectacle. L’estructura de la competició es manté respecte a l’any passat, amb el descens urbà en la jornada de dissabte i les proves en senda en el matí del diumenge.

El regidor d’esports de l’Ajuntament de Morella, Amadeu Bordàs, va destacar que “Morella tornarà a convertir-se en la capital del BTT, amb una prova espectacular, que esperem que es torni a convertir en una gran festa”. A més, va afegir que “aquesta competició tornarà a ser Campionat d’Enduro de la Comunitat Valenciana, amb el que seguim apostant per situar el projecte Morella singletracks com un referent de l’enduro a nivell nacional”.

La competició combinarà l’esport amb el patrimoni de la ciutat, com en la jornada de dissabte, en què tindrà lloc un espectacular descens des del més alt del castell, i els seus paisatges tan idonis per a la pràctica de l’enduro, que seran els protagonistes el diumenge. En aquesta ocasió, la prova del segon dia comptarà amb quatre especials, que són diferents a les de la primera edició i que permetran als corredors conèixer més a fons la gran varietat de sendes i de possibilitats d’aquest terme municipal. A més de l’alt nombre de participants, cal indicar que la competició comptarà amb més de cinquanta voluntaris, que vetllaran pel correcte funcionament de la mateixa.

Una altra de les novetats d’enguany és que s’ha organitzat un concurs fotogràfic, amb la finalitat de reunir espectaculars imatges d’aquesta cita. Cal recordar que l’any passat les imatges d’aquesta prova van ser espectaculars i van suposar una gran promoció de la localitat.

D’aquesta manera, els aficionats al BTT més lúdic i autèntic tenen una cita inexcusable a Morella. El circuit programat serà una mostra de l’enorme domini dedicat a l’enduro i al all mountain que constitueix la zona. La celebració d’aquesta competició, al costat de la de la Mediterranean Xtrem, suposa la confirmació de Morella com a destinació de referència dins del BTT a nivell nacional.