Morella presenta la reforma del Centre de Salut

709
Reforma Centre de Salut de Morella
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

-Molta gent ha visitat el Centre de Salut en aquest acte i conegut les noves instal·lacions i serveis que alberga
-El nou servei de radiologia servirà a tota la comarca dels Ports

Morellanes, morellans i gent de tota la comarca dels Ports han visitat avui el Centre de Salut de Morella, el qual ha estat reformat durant els ha añadidoente de la Generalitatt organitzat per lls Ports han visitat avui el Centre de Salut de Morella, el qual ha estat remoúltims mesos. Aquest acte ha estat organitzat per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana i l’ajuntament de Morella. D’aquesta manera, s’ha pogut veure l’actuació realitzada en l’edifici, el qual alberga més espais i serveis i facilita el treball del personal sanitari. Així, aquesta obra de millora va finalitzar fa unes setmanes i el servei ha recuperat la normalitat a l’edifici situat a l’església de Sant Miquel. A més, cal recordar que en aquesta actuació s’ha afegit el servei de radiologia en el centre per a tota la comarca dels Ports.

L’acte ha comptat amb la presència del President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, la Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la regidora de Benestar Social i Promoció de la Salut, Malú Blasco, entre altres autoritats.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “el Centre de Salut de Morella necessitava aquesta actuació per a millorar el servei sanitari i facilitar el treball del seu personal, així com albergar-ne més, com el nou servei de radiologia” i ha afegit que “és una obra històrica i necessària per a millorar el dia a dia de la gent”. L’edil ha explicat que “ha sigut una obra complicada a causa de les característiques de l’edifici, ja que el centre està ubicat en una església, així com perquè no havia tingut cap millora important des que es va construir als anys 80”. Rhamsés ha recordat que “el nou servei de radiologia evitarà llargs desplaçaments com passava fins ara que la gent anava fins a l’Hospital de Vinaròs”. Hem conegut els nous espais que alberga el Centre de Salut de Morella, tant per a les consultes com per al funcionament intern del personal sanitari”.

El Centre de Salut de Morella està ubicat a l’edifici de l’església de Sant Miquel, per la qual cosa presenta complexitat a l’hora d’abordar reformes, a més, la construcció sanitària és dels anys 80. Aquesta actuació té l’objectiu de fer més operativa la tasca del personal mèdic amb la comunicació de les consultes.

Cal recordar que durant el transcurs de les obres al Centre de Salut, el servei estava ubicat a l’edifici del CISE i els serveis d’emergències a l’Hostal Nou. D’aquesta manera, es buscava oferir els serveis de la millor manera possible i desenvolupar l’obra de la forma més eficient.

Morella presenta la Refoma del Centre de Salut