Morella presenta la programació d’actes taurins per al mes d’agost

541
bous Morella 2021
PUBLICITAT

Els primers espectacles estan previstos per al dissabte 7 d’agost amb un concurs de retalladors i un d’emboladors

La primera jornada acollirà un concurs de retalladors i un d’emboladors al recinte taurí ubicat a la plaça de bous

Morella intensifica la seua agenda d’activitats durant el mes d’agost i, dins d’aquest, l’ajuntament junt amb la Penya el Bou ha organitzat diferents actes taurins els dies 7, 18 i 21 d’aquest. Exhibicions, concursos de retalladors i emboladors són algunes de les activitats previstes per a aquestos tres dies. Així, la plaça de bous acollirà aquestos actes, la qual compleix les característiques per a seguir les mesures enfront de la COVID-19 i evitar contagis.

El 7 d’agost hi haurà un concurs de retalladors a les 18.00 hores i un concurs d’emboladors a les 23.30 hores. Els bous d’aquestos dos certàmens seran de la Ramaderia de Sergio Centelles. Les entrades es podran comprar físicament a les oficines de l’Ajuntament de Morella, així com també online, amb un preu de vuit euros el primer espectacle, sis euros el segon i 12 euros l’entrada d’ambdós.

El regidor de Seguretat i responsable d’actes taurins, Jose Manuel Rodrigo, ha destacat “la importància i implicació de la Penya el Bou en l’organització d’aquestos actes dins del calendari del mes d’agost” i ha afegit que “la primera jornada serà el 7 d’agost amb un concurs de retalladors a la vesprada i un d’emboladors a la nit”. L’edil ha explicat que “ara hi ha una previsió d’horaris que podria variar en funció de la normativa enfront de la pandèmia que hi haja en cada moment”. Finalment, Jose Manuel ha comentat que “les entrades es podran comprar físicament a l’ajuntament i també a través d’una plataforma online que estem ultimant”.

A més d’aquestos concursos, el dimecres 18 d’agost hi ha previstos més actes com la prova de dos bous durant el matí i l’embolada d’aquestos a la nit. Finalment el dissabte 21 d’agost hi haurà una exhibició taurina durant la vesprada i un espectacle eqüestres i dos bous embolats a la nit.