Morella presenta la IX edició d’Anem de Tapes

163
IX Anem de tapes Morella

– Anem de Tapes es presenta i s’allarga fins al 30 de juliol amb menús i tapes especials als bars i restaurants de Morella

– L’acte ha servit per a entregar els distintius SICTED de qualitat i presentar l’ampliació del segell a tota la comarca que es converteix en destí Morella-Els Ports

Morella ha presentat la nova edició d’Anem de Tapes en un acte a la Llotja de l’ajuntament on el públic ha pogut degustar els primers plats. L’acte de presentació ha servit per a renovar els distintius SICTED de qualitat dels establiments de Morella i presentar l’ampliació del destí a la comarca dels Ports. Durant la presentació també s’ha estrenat el vídeo de Top Rural de Morella que s’utilitza a aquest portal web de turisme rural.

Anem de tapes Morella

Anem de Tapes celebra aquest any la seua novena edició i s’ha convertit en una tradició a l’estiu morellà. Així, Anem de Tapes s’allarga durant dos mesos, des de l’1 de juny fins al 30 de juliol, on els bars i restaurants ofereixen menús i tapes especials per a aquestes jornades gastronòmiques. Tanmateix, als bars es pot gaudir de tapa i cervesa per tres euros amb gran varietat de pinxos.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “Anem de Tapes ha tingut molta participació durant totes les edicions, tant pels bars i restaurants que preparen tapes i menús especials, com de la gent que va a degustar aquestes”. A més, Jorge ha comentat que “la gastronomia és una part molt important de l’atractiu turístic de Morella. A més, Anem de Tapes és una forma perfecta per a mostrar la gastronomia morellana als visitants i que els locals proven els plats d’una forma diferent de l’habitual”. L’edil ha aprofitat la presentació per “agrair als establiments la seua participació i implicació en aquest esdeveniment”. A l’acte han acudit els representants de l’Agència Valenciana de Turisme, Josep Gisbert, Director d’Estratègia Territorial, i Jose Luis Wagner, cap de l’àrea de Competitivitat.

D’altra banda, l’acte de presentació ha servit per a entregar els distintius SICTED de qualitat que tenen diversos establiments de la localitat. Aquests designen Morella com a destí turístic de qualitat. L’acte ha servit per a presentar l’ampliació d’aquest segell a tota la comarca, així se converteix en destí Morella-Els Ports. A més, també ha servit per a presentar les noves incorporacions amb aquest reconeixement que s’ha estés a més pobles de la comarca dels Ports. D’aquesta manera, Apartaments Bergantes, Alojamientos Querol, Hogar Textil Adell, Aromes de Morella i l’Herbolari s’afegeixen a la llista de qualitat que ja incorporava a La Fonda Moreno, el Museu Temps de Dinosaures, la guia local Noverint, l’Oficina de Turisme, Casa Torrebale, Casa Roque i Formatgeria el Pastor de Morella. El regidor de turisme ha donat “l’enhorabona a tots per les renovacions del distintiu i a les noves incorporacions” també ha aprofitat per a destacar la “importància d’ampliar el segell a tota la comarca que és una bona mostra del treball que s’està realitzant per part de tots”.

Finalment, el portal web Top Rural ha estrenat un vídeo sobre la ciutat de Morella que servirà per a la promoció de Morella en aquest prestigiós portal de turisme rural. Cal recordar que Morella és una de les Meravelles Rurals del 2016, guardó atorgat per aquesta pàgina web.