Morella presenta la Festa de Fi d’any per donar la benvinguda al 2017

269

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Sent una iniciativa de gran èxit en la seua primera edició, enguany el consistori tornarà a organitzar la festa cap d’any amb orquestra i discomóvil en l’Espai Firal.

La regidoria de cultura va presentar en l’últim ple la programació de Nadal. Una agenda molt completa d’activitats en la qual destaca la festa cap d’any que igual que l’any passat tindrà lloc en l’Espai Firal. Aquesta iniciativa que es realitzava a Morella per primera vegada la passada edició va resultar ser tot un èxit de participació, per tant, el consistori ha decidit repetir el format enguany. A partir de les 1.30 h començarà l’actuació de l’orquestra Alabama i a continuació discomóvil. Es tracta d’una data molt assenyalada per al sector turístic, ja que són molts els grups d’amics que decideixen donar la benvinguda a l’any nou a Morella i comarca, aconseguint els empresaris turístics la plena ocupació.

Tant per als visitants, com per als residents l’opció de l’orquestra en l’Espai Firal és idònia per a passar la Nit de cap d’any, ja que els locals del centre es quedaven xicotets per a albergar la gran quantitat de gent que està de festa en una nit tan especial. Enguany s’espera tenir l’èxit del passat i que l’opció d’orquestra en l’Espai Firal siga un atractiu més per als visitants que decideixen passar a Morella aquestos dies nadalencs.

Així mateix, la programació de Nadal es completa amb activitats variades com el concert de la Rondalla, l’exposició dels cartells de l’Anunci, el Festival de Mans Unides, les tradicionals nadales, representacions teatrals, cinema, la carrera no competitiva de Sant Silvestre, el Jocambient, la cavalcada de SSMM els Reis d’Orient, finalitzant els actes amb el Bureo de Reis. Una agenda amb activitats per a tots els públics perquè veïns i visitants puguen gaudir les vacances de Nadal a Morella.