Morella presenta el seu nou festival literari

658
PUBLICITAT
  • Tindrà lloc des del 3 fins al 5 de juny i s’ha mostrat la imatge que lluirà l’esdeveniment
  • Morella Negra ha sigut un èxit de participació en totes les activitats programades durant aquest cap de setmana

La literatura agafa cada dia més protagonisme a la capital dels Ports que avui ha presentat el nou Festival Literari de Morella. En un context apropiat per a l’ocasió, com és la celebració del cap de setmana dedicat a la novel·la amb Morella Negra com la trufa, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés: la directora del Festival Literari de Morella, Elena Moya; i el comissari de Morella Negra com la trufa, Jorge García, han donat a conéixer aquest esdeveniment que tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de juny amb la seua imatge. Aquest és un projecte que pretén apropar a la ciutat a autors i autores de primer nivell.

Aquesta iniciativa naix de l’escriptora i ara directora del Festival Literari de Morella, Elena Moya. Aquesta ha publicat la seua última novel·la, La otra orilla, la qual recorre el Delta de l’Ebre per a explicar una història de determinació i lluita contra el destí. Així, Elena ha explicat que “el nou festival comptarà amb taules de diferents temàtiques com el futbol, la cuina o visites guiades i temàtiques a la ciutat, així com també activitats infantils”. A més, també col·laborarà l’IES Els Ports i fer partícip en aquest esdeveniment cultural a l’adolescència.

D’aquesta manera, Rhamsés ha destacat que “es tracta d’una iniciativa molt ambiciosa amb personalitats de renom en el món de la literatura” i ha afegit que “l’èxit de Morella Negra és una mostra de com la literatura, els escriptors i escriptores atrauen el públic, així com en les activitats complementàries que s’organitzen al seu voltant”. Finalment, ha volgut “agrair a Elena la seua dedicació en la creació d’este festival, el qual pretén consolidar-se al nostre calendari cultural des de la primera edició”.