Morella presenta el llibre de festes d’agost 2022

308
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Morella va presentar ahir, dimarts 2 d’agost, el llibre de Festes 2022 amb tota la programació d’activitats i actes culturals, esportius i festius que tindran lloc a Morella i, també, a Xiva, Ortells, La Pobleta i Herbeset. Així, la regidora de Cultura i Festes de Morella, Rocío Querol, ha incidit en què enguany hi ha més de 150 actes.

A banda del conjunt d’activitats, el llibret també presenta dos articles que expliquen part de la història del poble. El primer d’ells és ‘La carretera del Maestrazgo’, un repàs per l’evolució de la N-232 escrit per Pep Querol. L’altre s’anomena ‘Va de Bous’, un article escrit per Julià Pastor i que explica les curiositats de la tauromàquia a la ciutat de Morella mitjançat textos d’arxiu d’anys enrere. 

El dissenyador és Miguel Àngel Troncho, qui destaca que “el llibre de festes d’agost és una publicació històrica, de manera que el disseny, textos i fotos pretenen mostrar els fets més importants i que queden en el record”. Enguany, el seu disseny per al programa fa referència a l’absència de festes estos dos últims anys a causa de la pandèmia de la COVID-19. 

Des de l’Ajuntament també anuncien que durant els pròxims dies el llibret de festes es repartirà físicament a totes les cases. Tanmateix, ja es pot consultar en format digital a www.morella.net.