Morella prepara l’inici de les obres del carrer La Muralla

570
PUBLICITAT
  • L’ajuntament de Morella ha mantingut una reunió amb els veïns i veïnes per explicar l’actuació de millora del carrer
  • Es tracta d’una obra que abraça el tram des del portal de Forcall fins al carrer Portal de Sant Mateu

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el regidor d’obres, Amadeu Bordàs, es van reunir anit amb els veïns i veïnes del carrer La Muralla per a informar sobre l’actuació de millora en aquest i com els afectarà el transcurs de les obres. Així, les principals millores tractaran en reasfaltar la via i utilitzar una capa de rodadura fonoabsorbent des del Portal de Forcall fins al de Sant Mateu i està previst que les obres comencen a finals de gener. Així, durant la reunió es van explicar diferents aspectes de l’actuació així com resoldre els dubtes sobre la mateixa.

Aquest és un dels carrers de la ciutat que acumulen més trànsit de vehicles i presenta un estat bastant deteriorat. A més, alberga gran quantitat de llocs d’aparcament i garatges, per la qual cosa “s’intentarà coordinar el millor possible per a minimitzar les molèsties durant els treballs”, a explicat Amadeu. Així, està previst que l’actuació comence al mes de gener amb un termini de dos mesos i un pressupost al voltant dels 85.000 euros. Aquest és un projecte que s’emmarca dins del Pla 135 de les obres de reasfaltat.

Amadeu Bordàs, ha destacat que “hem mantingut aquesta reunió, ja que les obres començaran en poc temps i cal que els veïns i veïnes estiguen informats dels terminis i com afectarà aquesta actuació a la seua vida diària”. A més, ha explicat “l’asfalt d’aquest carrer es troba molt deteriorat i l’obra és necessària perquè els vehicles puguen circular amb normalitat”. A més, l’edil ha comentat que “el trànsit pel carrer La Muralla és molt freqüent i cal que el paviment estiga en les millors condicions, per la qual cosa es realitza aquesta actuació”.