Morella prepara el pont de maig amb activitats culturals

214
Morella, pont de maig

-Nota de l’Ajuntament de Morella- Morella es prepara per al pont de maig amb música i xerrades que omplen el cap de setmana. L’entrega de premis del concurs de microrelats ‘Sergio Beser’ amb la presència del periodista i escriptor, Josep Martí Gómez, i l’editor de la revista CLIJ, Fabricio Caivano, un nou Diàlegs dels Ports, el Concert de Primavera de l’Associació Musical Mestre Candel i Morella Sonora són algunes de les activitats que la capital dels Ports ha preparat per als dies festius. D’aquesta manera, Morella aposta per la cultura quan a la ciutat hi ha més afluència de gent.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “la quantitat de propostes és una bona mostra de la inquietud cultural i iniciativa de les associacions i entitats per a organitzar activitats”. A més, “la ciutat té una major afluència de gent i és important tindre activitats preparades per a que tots puguin gaudir de Morella” ha comentat l’edil. Rocío també ha recalcat que “el Concert de Primavera de l’Associació Musical és ja un clàssic d’aquest pont que es repeteix cada any. A més, enguany hi ha una nova entrega dels Diàlegs dels Ports que ofereix un punt de vista diferent i d’experts al voltant de temes d’actualitat”.

D’aquesta manera, el dissabte a la Sala del Consell s’entreguen els premis ‘Sergio Beser’ del concurs de microrelats a les 12.00 hores amb la presència de Josep Martí Gómez i Fabrizzio Calvano. A continuació, la Sala del Justícia alberga un Diàlegs dels Ports amb la presentació de dos llibres de Pilar Alfonso. (Tot) el que encara no saps sobre les marques i Les marques ONGD són els llibres que emmarcaran la xerrada La marca postmoderna en 2 recerques a les 19.30 hores. Així, d’aquesta conferència participaran l’autora dels llibres, Pilar Alfonso, i el Professor de la UJI i membre de l’Institut d’Estudis Catalans, Andreu Casero.

-La música també és protagonista

El cap de setmana cultural té un espai destacat per a la música. El dissabte es celebra el Concert de Primavera de l’Associació Musical Mestre Candel al Teatre Municipal a les 18.00 hores. Aquest ofereix una novetat respecte a altres anys i és que es tracta d’un concert de Sarsueles de banda i cant. Finalment, Morella Sonora conclourà els actes del cap de setmana amb un concert al Teatre Municipal a les 19.00 hores del diumenge. Aquesta és la sèptima edició del festival de música i en aquesta actuarà l’Octet de vents de del Conservatori Superior de música de Castelló.