Morella prepara diferents visites guiades a partir del 17 d’agost

324
Vista de Morella
Vista de Morella

Nota de premsa Ajuntament de Morella

  • Aquestes tindran lloc fins al 26 d’agost i seran de diferents temàtiques com Les dones en la història de Morella o la Morella del Segle d’Or entre altres
  • Cal adquirir les entrades amb antelació a l’Oficina de Turisme de Morella amb un preu de dos euros

Morella ha preparat diferents visites guiades des del 17 i fins al 26 d’agost. Aquestes seran temàtiques al voltant de diferents espais de la ciutat on es podrà conéixer una part de la història d’aquestos. Així, la Morella del Segle d’Or, Les dones en la història de Morella i Històries i llegendes al voltant del Castell pel passeig de l’Albereda completen les més tradicionals visites guiades i visites nocturnes que també es realitzaran durant estos dies. Així, les entrades s’han d’adquirir de forma anticipada a l’Oficina de Turisme amb un preu de dos euros.

La regidora de Serveis Turístics, Ana Adell, ha destacat que “aquestes visites guiades són activitats culturals que ens mostren la nostra història i els seus espais d’una manera diferent i més concreta, que les visites turístiques tradicionals”. L’edil ha explicat que “com ja és habitual aquest estiu, les entrades s’han d’adquirir amb antelació, ja que el públic estarà limitat a 30 persones”. També ha comentat que “es tracta de visites en espais oberts per a garantir la distància social” i ha recordat que “l’ús de la mascareta és obligatori i cal utilitzar-la de forma correcta”. Finalment ha volgut “animar a participar en aquestes visites, ja que sempre queda algun racó i curiositat per descobrir”.

Cal explicar que les visites guiades les realitzarà l’empresa de guies Noverint. Així, les diferents visites es repeteixen en diversos horaris per facilitar que la gent participe i garantir la seguretat i la salut de totes i tots.

Programació de les visites guiades a Morella

El dilluns 17 d’agost s’iniciarà el cicle de visites guiades a la ciutat amb una visita a les 11.00 hores des de la Plaça de Sant Miquel i a les 23.00 hores serà el torn d’Històries i llegendes al voltant del Castell, la qual es realitza pel passeig de l’Albereda. El dimarts 18 tindran lloc les visites La Morella del Segle d’Or a les 11.00 hores i Les dones en la història de Morella a les 19.00 hores. El dimecres 19 d’agost es visiten les troballes arqueològiques del carrer Verge del Roser a les 19.00 hores i una visita nocturna a la ciutat a les 23.00 hores.

El dilluns 24 d’agost es reprén la visita guiada a Morella a partir de les 11.00 hores i a les 23.00 hores, Històries i llegendes al voltant del Castell. El dimarts 25, Les dones en la història de Morella a les 11.00 hores i La Morella del Segle d’Or a les 19.00 hores. Finalment, el dimecres 26 d’agost, La Morella del Segle d’Or a les 11.00 hores i visita nocturna a les 23.00 hores.

També es realitzaran visites guiades al poblat visigòtic trobat al Mas de Sabater. La primera serà el dissabte 29 d’agost a les 18.00 hores i la segona el diumenge a les 11.00 hores.