Morella pren precaucions davant l’arribada del turisme en els dies de Pasqua

718
PUBLICITAT

– L’Ajuntament de la localitat ha anunciat  que s’ha reforçat el servei de la Policia Local junt amb Protecció Civil durant els dies festius

L’Ajuntament de Morella ha anunciat que la localitat està preparada per a albergar visitants durant aquestos dies festius de Setmana Santa i Pasqua. Els museus han allargat el temps d’obertura amb l’horari d’estiu de manera que el Castell estarà obert tots els dies des de les 11.00 hores fins a les 19.00 hores. També l’Oficina de Turisme donarà atenció al públic de dilluns a diumenge des de les 10.00 hores fins a les 14.00 hores al matí i de 16.00 hores fins a les 19.00 hores a la vesprada.

Així, la Basílica Arxiprestal de Santa Maria la Major de Morella, el Museu Temps de Dinosaures, la Presó del segle XIV i les pintures rupestres de Morella la Vella es podran visitar durant des de l’1 d’abril i fins al 12 amb horaris especials. Aquestos es poden consultar a la pàgina web www.morellaturistica.com en un apartat especial que resum tots els horaris dels monuments oberts. A més, en aquest també apareix la informació dels establiments d’hostaleria i els seus serveis. El dissabte tindrà lloc el concert del Dúo Granados-Casanova piano a cuatro manos al Teatre Municipal a les 19.30 hores. Finalment, cal explicar que es mantenen les misses d’avui i demà, però no les processons tradicionals de la Setmana Santa.

El consistori ha comunicat que els diferents espais de Morella s’han adaptat per a complir les mesures de seguretat i distància social i garantir la salut de les persones.