Morella participarà a les promocions turístiques de la Diputació

591
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Diputació de Castelló

El Patronat Provincial de Turisme de Castelló ha ideat una ruta d’acció per al mes d’octubre que compta amb un total d’11 esdeveniments nacionals i internacionals amb l’objectiu de promocionar i reactivar el sector turístic i gastronòmic de la província.

El primer esdeveniment planejat pel Patronat Provincial de Turisme es realitzarà els dies 1 i 2 d’octubre. La Diputació, a través del Patronat de Turisme, es trasllada fins a la capital autonòmica per a dur a terme dues jornades de ‘Street Màrqueting’ per a la captació turística de visitants valencians. En aquest esdeveniment es comptarà amb la participació dels municipis d’Almassora, Benicarló, Cervera del Maestre, Morella, Onda, Orpesa, Peníscola, Segorbe, Torreblanca i Vinaròs, com la Mancomunitat Turística de l’Alt Palància, Terres del Maestrat i municipis del sud de Castelló.

A nivell nacional, el Patronat participarà en Expovacaciones Bilbao, una fira de públic general que tindrà lloc de l’1 al 3 d’octubre a la ciutat basca a la qual assistiran els municipis d’Onda, Orpesa i Torreblanca, amb l’objectiu d’impulsar l’oferta turística i gastronòmica castellonenca en el sector nacional.

El Patronat també participarà en esdeveniments internacionals com la fira IFTM Top Resa, celebrada a París del 5 al 8 d’octubre i dirigida al professional del mercat francès, on el Patronat disposarà d’un taulell propi i una taula de treball per a les reunions d’empresaris de la província.

La diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, ha valorat positivament la ruta d’actuacions prevista per a octubre, que, en les seues pròpies paraules, ‘’permetran impulsar el nostre turisme i la nostra gastronomia a nivell autonòmic, nacional i internacional, posicionant Castelló com un destí pioner’’.

Martí ha explicat que s’han programat els esdeveniments després d’haver estudiat i analitzat l’arribada de viatgers en aquests anys. ‘’Sabem que la Comunitat Valenciana és el principal emissor de turistes cap a la província amb un 33% de viatgers nacionals, mentre que el 28% dels viatgers internacionals són d’origen francès, per la qual cosa hem considerat explotar aquests mercats’’.

La ruta d’actuació del Patronat acabarà l’1 de novembre, en la Fira de Tots els Sants de Cocentaina, una de les fires de proximitat que més públic atrau i que en aquesta edició postpandèmia compta amb nombroses mesures de seguretat sanitària.

EVENTS MES D’OCTUBRE

1 i 2 d’octubre – Acció ‘Street Màrqueting’ València

Acció promocional del Patronat Provincial de Turisme enfront de la Plaça de Bous de València. Novena edició.

1 a 3 d’octubre – Expovacaciones Bilbao

Fira de públic general. Assisteixen els municipis d’Onda, Orpesa i Torreblanca.

4 i 25 d’octubre – Jornades de formació ‘Castelló Ruta de Sabor’

Accions dirigides a agents públics i privats susceptibles de formar part del producte gastronòmic de ‘Castelló Ruta de Sabor’.

5 a 8 d’octubre – IFTM Top Resa Paris

Fira de turisme dirigida al professional del mercat francés. S’assisteix dins de l’estand de Turespaña amb un aparador atés per personal del Patronat Provincial de Turisme.

5 i 6 d’octubre – Viatge de familiarització turisme actiu

Viatge de familiarització de turisme actiu en la Comunitat Valenciana. En coordinació amb Turespaña i Turisme Comunitat Valenciana.

6 i 7 d’octubre – XXIV Congrés Turisme FUE-UJI

Congrés Internacional de Turisme Universitat–Empresa organitzat per la FUE-UJI sota el títol ‘Turisme amb R majúscula’.

8 d’octubre – Jornada: Governança i Dinamització turística a la província de Castelló

Col·laboració en la celebració de la jornada celebrada a Vilafamés per part de Turisme Comunitat Valenciana.

17 i 18 d’octubre – Viatge de familiarització Inteletravel

Viatge de familiarització amb agents i executius partícips en la Convenció organitzada per Turoperador Inteletravel.

16 i 17 d’octubre – Viatge de familiartizació cicloturisme

Viatge de familiarització de cicloturisme en la Comunitat Valenciana en col·laboració amb Turespaña i Turisme Comunitat Valenciana.

23 i 24 d’octubre – Mostra de Turisme Comunitat Valenciana

Tercera edició de la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana organitzada per Turisme Comunitat Valenciana.

29 d’octubre a 1 de novembre – Fira de Tots els Sants Cocentaina

Assistència del Patronat amb un estand propi a la Fira de Tots els Sants de Cocentaina (Alacant).