Morella participarà a la Feria de la Región Este de los Pueblos más Bonitos de España

411
Anunci de Morella
PUBLICITAT

– Morella presentarà l’Anunci als pobles assistents a l’encontre de Rubielos de Mora el dissabte
– La cita reuneix a tècnics de tots els pobles de l’associació que realitzen diferents activitats

Morella acudirà el dissabte 27 de maig a Rubielos de Mora per a participar a la Feria Región Este de los Pueblos Más Bonitos de España. Així, la ciutat presentarà l’Anunci a tots els assistents i donarà a conéixer aquesta festa d’Interés Turístic Nacional a l’associació. A més, Morella farà una mostra de productes típics de la localitat i aportarà informació turística. Els pobles que integren la regió est de l’associació són Fornalutx, Cantavieja, Alquezar, Aínsa, Morella, Rubielos de Mora, Calaceite, Ujué, Puertomingalvo, SOS del Rey Católico, Peñíscola, Valderrobres, Anento, Ansó, Albarracin, Vilafamés i Sajazarra.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “presentar l’Anunci als pobles de l’associació de los Pueblos más Bonitos de España és molt important perquè se conegui aquesta festa tan especial per als morellans i morellanes”. A més, els pobles assistents a Rubielos de Mora estan propers a Morella, “per tant creiem que la gent d’aquests pobles és un públic que pot vindre a conéixer l’Anunci des de dins el pròxim 27 d’agost” ha comentat Jorge. La Feria Región Este de los Pueblos Más Bonitos de España concentra 11 pobles de l’associació “per la qual cosa hem d’aprofitar per a difondre l’Anunci i Morella entre tot el públic assistent”.

La festa del confeti de Morella ja està en marxa. L’ajuntament de Morella intensifica els treballs a mesura que s’apropa el dia de la celebració. Així, la promoció és una part important per a que la ciutat s’emplene de gent per a tirar tones de confeti. D’aquesta manera, a l’assemblea internacional de los Pueblos Más Bonitos que se celebra del 8 al 12 de juny a Morella i Alcañiz també es mostrarà l’Anunci als assistents i els representants internacionals veuran, fins i tot, el treball que s’està realitzant a les carrosses. Finalment, està previst presentar l’Anunci a Tortosa i Alcañiz com a membres del Consorci dels 3 Reis juntament amb Morella.