Morella participa a les jornades de los Pueblos más Bonitos de España al Senat

510
Morella participa a les jornades de los Pueblos más Bonitos de España al Senat
Morella participa a les jornades de los Pueblos más Bonitos de España al Senat
PUBLICITAT

Morella participa a la I Jornada Turisme, innovació i medi ambient en l’Espanya Rural al Senat organitzada per l’associació de los Pueblos más Bonitos de España. En aquesta jornada al Senat han volgut reivindicar un millor finançament per als municipis i zones rurals, els quals es veuen greument afectats per no rebre suport. Els membres de l’associació ho han traslladat a la Secretària d’Estat de Turisme al Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital, Matilde Pastora Asian i a Belén Navarro Heras, Secretaria General de Finançament Autonòmica i Local al Ministeri d’Hisenda i Funció Pública. L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha traslladat a la Secretària General la necessitat d’aplicar les mesures per a retornar el greuge econòmic als afectats per la revisió cadastral.

Així, l’alcalde de Morella, qui Morella ha moderat la taula El fenomen del despoblament a Espanya: present i futur, ha acudit a Madrid en representació de la ciutat en aquesta jornada, la qual pretén promoure el patrimoni rural dels pobles i lluitar contra el gran problema de la despoblació que sofreixen aquestos.

L’edil ha comentat que “a través de l’associació de los Pueblos Más Bonitos de España unim esforços per a potenciar el turisme i l’economia dels municipis menuts i frenar el despoblament” y ha explicat que “durant la jornada s’han tractat altres temes sobre innovació en el món rural a partir de l’agricultura, la ramaderia i l’ús d’energies netes”.