Morella organitza un concurs a les xarxes socials per fomentar el ‘tapeo’ al municipi

584
PUBLICITAT

Les persones que pengen fotos anant de tapes amb els hashtags #AnemDeTapes i #Morella a les pròximes setmanes entraran en el sorteig d’un suculent premi gastronòmic

-Nota de premsa-

Morella ha convocat un concurs per a potenciar encara més les jornades “Anem de Tapes”. Aquest consisteix en que la gent es faja fotografies anant de tapes i que les penge a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram amb els hashtags #AnemDeTapes i #Morella. El concurs finalitzarà el 19 de juliol i, entre les persones que pengen fotos, es sortejarà un suculent premi gastronòmic. A més, es pot optar als dos premis ‘Regala Morella’ completant els cinc setgells del Tapaport.

El regidor de turisme, Jorge Garcia, destaca que “a través d’aquest concurs esperem que la gent penge les seves fotos i que contribuisca a la promoció d’aquestes jornades en les xarxes socials”. A més, afegia que “aquestes jornades donen un gran dinamisme a l’oferta de la ciutat en les pròximes setmanes i els nostres restauradors innoven per oferir tapes de gran qualitat en el marc de les jornades”. El premi d’aquest concurs a les xarxes socials és d’un premi de vals per anar de tapes als bars i restaurants de les jornades, valorat en 65 euros.

Cal recordar que aquesta és la setena edició d’aquestes jornades i que participen nou bars i dotze restaurants ofereixen elaboracions amb els millors productes locals, per gaudir-los en petits mossos. Els bars que participen en aquesta edició ofereixen dues tapes, amb un preu de 2,5 euros cadascuna, amb la beguda inclosa. Per la seva banda, els restaurants elaboren menús a base de tapes, amb un preu d’entre 15 i 32 euros.