Morella organitza dues setmanes d’activitats per a la gent gran

263

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Les Jornades de la Gent Gran començaran el dia 7 de juny i tindran el seu acte més popular, la Rogativa a Vallivana, el dissabte 11 d’aquest mes

L’Ajuntament de Morella tornarà a dedicar dues setmanes d’activitats a la gent gran. Aquest col·lectiu serà el protagonista en els actes organitzats entre els dies 7 i 15 d’aquest mes de juny. Tallers, exposicions, xerrades, concerts i, per descomptat, la Rogativa a Vallivana completen una àmplia i variada programació amb la que es reivindica la implicació d’aquest sector de la població.

La Rogativa a Vallivana serà el dia 11 de juny. Els interessats a participar poden inscriure’s entre el 3 i el 8 a l’ajuntament de Morella. Cal recordar que aquesta activitat s’adapata a les possibilitats de la gent gran. D’aquesta manera, a les 9:30 del matí, un autobús desplaçarà als veïns i veïnes a la creu de la carretera de Vallibona. Des d’allà, es farà el recorregut fins al pont de la Bota, on l’autobús els desplaçarà al Santuari on es troba la Mare de Déu de Vallivana. Després de la Missa, tindrà lloc el dinar i el trasllat a Morella.

La regidora de la gent gran, Malú Blasco, explica que “les jornades es tornaran a organitzar amb l’eslògan “Vivim i donem vida”, perquè defineix a la perfecció el sentiment que traslladen els nostres majors”. En aquest sentit, apuntava que en les jornades d’aquest any hi haurà novetats, atenent les demandes i inquietuds que tenen els més grans. A més, la regidora assenyala que “la gent gran de Morella és molt participativa i activa i aquestes jornades solen comptar amb una important afluència de públic a tots els actes”.

Les jornades començaran el dia 7, amb el viatge final de curs de la Universitat de Majors a Puertomingalvo. Des del Programa d’Extensió Universitària de l’UJI també es col·labora en les jornades, amb el taller “Gestió de l’estrès- viure en positiu”, a càrrec de Laura “Mybalans”. Aquest es dividirà en dues parts, que tindran lloc els dies 8 i 15 de juny. Divendres 10 de juny es visitarà una exposició a la Residència i el diumenge 12, tindrà lloc l’actuació de la Coral de l’ONCE. Les jornades conclouran el dia 15 de juny, amb la conferència “Aprofitar positivament la teva ment”, a càrrec de la coordinadora de la Universitat per a Majors, Pili Escuder.