Morella organitza activitats durant la setmana amb motiu del Dia Internacional de les Dones

423
PUBLICITAT

– La localitat compta amb un Consell Municipal d’Igualtat per aconseguir una ciutat més igualitària

Morella ha preparat activitats durant la setmana amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. D’aquesta manera, un taller de confecció de pancartes, una concentració, una taula rodona i cine són les activitats que se succeiran durant aquesta setmana a la ciutat. A més de la lectura del manifest feminista per la igualtat i de suport a la vaga del 8 de març.

La regidora d’Igualtat, Lola Viñals, ha destacat que “hem preparat diferents activitats per a promoure la igualtat en les quals esperem una elevada participació per a reivindicar la igualtat salarial, la posada en valor de les dones en els àmbits públics, la investigació, ciència, art, política, etc.”. A més, l’edil ha volgut “animar a totes i tots a la participació en les activitats programades durant la setmana per a conscienciar-nos de les desigualtats que encara existeixen en la nostra societat i treballar per la igualtat entre homes i dones”.

Morella compta amb un Consell Municipal d’Igualtat, el qual es va constituir el passat mes de novembre. Així, aquest compta amb el Pla Municipal d’Igualtat com a eina principal per a fomentar la igualtat en tots els aspectes de la vida a Morella. Així, el Consell inclou membres de les associacions i entitats de Morella. D’aquesta manera, aquest pretén aconseguir una societat més igualitària.

Finalment, cal destacar que el manifest feminista per a promoure la igualtat i d’adhesió a la vaga feminista també es llegirà al començament del Ple Ordinari de març previst per al dia 15 d’aquest mes.

Activitats del Dia Internacional de les Dones

Demà, 7 de març, es realitza un taller de confecció de pancartes en suport a la vaga feminista del 8 de març amb la participació de les entitats educatives a l’ajuntament de Morella a les 20.00 hores. El Dia Internacional de les Dones, el 8 de març, la plaça de l’ajuntament alberga l’acte d’adhesió a la vaga feminista, en el qual s’exhibiran les pancartes realitzades al taller, a les 20.10 hores. A continuació hi haurà una taula redona al voltant de la situació de les dones a la comarca dels Ports a càrrec de l’Agent d’Igualtat de Morella. Finalment, el diumenge, 11 de març, es projecta la pel·lícula “Una mujer fantástica” al Teatre Municipal a les 19.00 hores.