Morella oferta la gestió del bar de la Piscina Municipal

227

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

La piscina és un dels serveis que tenen una gran demanda a l’estiu. Els interessats a gestionar el bar de presentar el seu projecte fins el 10 de juny

Morella ha publicat avui l’oferta per gestionar el bar de la Piscina Municipal. De nou, els interessats hauran de presentar el projecte de gestió i la memòria econòmica en el CISE i el termini conclourà el 10 de juny. L’obertura d’aquestes instal·lacions sol marcar l’arribada de l’estació estival i la Piscina és un dels punts de trobada en el qual es cita més gent durant els propers dos mesos. Com en els anys anteriors, un cop obert aquest servei hi haurà entrades individuals a la venda a les mateixes instal·lacions i els abonaments es vendran a l’Oficina de Turisme.

El regidor de serveis, Amadeu Bordàs, afirma que “amb l’entrada del mes de juny es posen en marxa serveis estivals molt importants, com la Piscina Municipal. Ara, esperem que hi haja interessats en gestionar el bar d’aquestes instal·lacions i toca ja posar-se a treballar per condicionar les instal·lacions perquè presenten el millor aspecte possible quan es reobrisca”.

La Brigada Municipal treballarà en les pròximes setmanes per condicionar la Piscina i deixar-la en el millor estat possible per reobrir a mitjans del mes de juny. Cal recordar que fa uns anys es va realitzar una inversió major per instal·lar un tendal i es van millorar altres serveis, com les depuradores. A més, en els propers dies també es traurà una oferta de socorrista per a aquest espai.