Escola estival a Morella

 

Escola estival a Morella
Escola estival a Morella

L’Ajuntament de Morella ha publicat dues ofertes de treball per a cobrir dos importants serveis estivals. D’una banda, s’ofereix la gestió del bar i la Piscina Municipal, que es preveu que obrisca en la primera quinzena de juny. De l’altra, es contractaràn els monitors o monitores per a l’Escola d’Estiu, que s’iniciarà la segona quinzena del mateix mes. A més, cal recordar que a través del Pla d’Ocupació 2014 s’han reforçat diferents àrees municipals i encara es cobriran algunes places per a la Brigada Municipal i l’àrea de cultura, de la borsa creada en el concurs de fa uns mesos.

El regidor d’hisenda, Amadeu Bordàs, destaca que “el Pla d’Ocupació 2014 té els objectius de mantenir els llocs de treball existents i de reforçar les àrees d’educació, policia, museus, turisme, brigada o neteja”. L’edil també explica que “Morella té uns serveis municipals molt potents i hem de continuar potenciant per oferir la millor atenció als nostres veïns i visitants”.

A través del Pla d’Ocupació 2014 ja s’ha contractat una monitora per a l’Escola Infantil, dues persones per a la Brigada Municipal, un policia i s’han adjudicat dues beques per a cultura i turisme. També cal recordar que en els processos de selecció per a la brigada i cultura, es va realitzar una borsa de treball, de manera que també es realitzaran algunes contractacions per al període estival. Amadeu Bordàs recorda que “la Generalitat Valenciana va deixar d’oferir els programes per realitzar diferents reforços estivals, de manera que l’Ajuntament de Morella tornarà a realitzar aquestes contractacions eventuals, tan importants per l’època de l’any en què hi ha més veïns, veïnes i visitants”.

Els interessats en la gestió del bar i la Piscina Municipal podran presentar propostes fins al dia 30 de maig. Per a més informació, es pot cridar o anar a les oficines de l’empresa municipal CISE. Mentre que les persones que vulguen treballar com a monitor de l’Escola d’Estiu podran presentar els currículums abans del dia 31 de maig. El requisit per al lloc és comptar amb estudis relacionats amb l’educació infantil. Es valorarà l’experiència, la formació i la proposta de programa d’activitats.