Morella ofereix dos Salaris Joves

231

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

A través del Pla d’Ocupació Local junt a les ajudes del Servef, l’ajuntament ofereix dos llocs de treball per a joves menors de 30 anys

L’Ajuntament de Morella contínua amb la implementació del Pla d’Ocupació Local publicant dues ofertes de treball per a joves menors de 30 anys segons la subvenció concedida pel Servef per a la contractació de joves aturats. Els joves han d’estar inscrits com a demandants d’ocupació en l’Oficina del Servef de Vinaròs.

Els dos llocs de treball són per a reforçar l’àrea de comunicació i l’àrea d’administració de l’entitat local amb una durada de 6 mesos. Els estudis prioritaris són per a l’àrea de comunicació: periodisme i comunicació audiovisual, no obstant açò joves amb altres estudis relacionats amb el projecte a desenvolupar, encara que no siguen els prioritaris, també podrien presentar-se.

D’altra banda, els estudis prioritaris sol·licitats per a cobrir la plaça en l’àrea d’administració són: administració d’empreses, economia i finances i comptabilitat. Així mateix, igual que la plaça anterior joves amb estudis relacionats amb aquesta àrea també es poden presentar.

Les titulacions han de ser de formació superior (FP de grau superior o estudis universitaris). L’oferta romandrà oberta fins al 15 de novembre. Per a inscriure’s poden dirigir-se a l’oficina de l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Morella. És necessari aportar el títol original dels estudis realitzats.

La regidora d’educació, Judit García, destaca “la importància de recolzar a la gent jove després de finalitzar els seus estudis perquè puguen adquirir l’experiència professional que demanden les empreses i altres entitats”

Agenda del cap de setmana
Aquest cap de setmana la tercera trobada de Dimonis Ciutat de Morella omplirà Morella de llum i foc amb cercaviles, espectacles pirotècnics i Gran festa a l’Espai Firal a càrrec dels Majorals de Sant Antoni 2017. Sis colles participen en la Trobada: Dimonis de la Plana, Fotem-li Foc Alcanar, Diables de Castelló, Diabòlics i Músics de Sant Boi de Llobregat, Dimonis de Sant Carles de la Ràpita i els Dimonis de Morella.