Morella obri el Centre Jove

283
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

-Aquest espai reobri les seues portes després de l’estiu per a albergar activitats per als xiquets i xiquetes
-El Centre Jove de Morella esta obert de dimarts a diumenge i és un dels serveis més demandats per les famílies

El Centre Jove de Morella, també anomenat Club, va reobrir les seues portes ahir perquè els xiquets i xiquetes disfruten d’un espai amb activitats i jocs durant les vesprades. D’aquesta manera, El Centre Jove està destinat a joves entre tres i 12 anys amb horari d’obertura de dimarts a divendres de 18.00 hores fins a les 20.00 hores i els caps de setmana des de les 17.00 hores fins a les 20.00 hores.

La regidora de Joventut i Infància, Judit García, ha destacat que “aquest és un servei molt important per a les famílies, ja que permet que les xiquetes i xiquets tinguen activitats per les vesprades, sobretot a l’hivern quan el fred no permet estar al carrer”. L’edil ha explicat que “el Centre Jove és un servei gratuït, el qual porta més de 20 anys en funcionament, ja que està molt demandat per les famílies”. Judit ha comentat que “el Club també compta amb un espai de lectura infantil amb contes i llibres adaptats a les seues edats”. Finalment, ha aprofitat per a “animar a totes i tots a utilitzar aquest servei i gaudir de les activitats disponibles al Centre Jove de Morella”.

El Centre Jove de Morella compta amb una gran quantitat d’activitats i jocs per als xiquets i xiquetes. Així, el Club inclou un espai de lectura infantil amb llibres adaptats a les edats dels usuaris i usuàries, el qual també compta amb un servei de préstec per a poder llegir a casa. Així, aquest té l’objectiu de fomentar la lectura entre la població més jove.