Morella obre pràcticament tots els seus serveis turístics

830
Saltapins
Saltapins
PUBLICITAT

Nota de premsa Ajuntament de Morella

  • La Presó del S. XIV obre aquest cap de setmana i s’uneix al Castell, el Museu Temps de Dinosaures i Saltapins entre altres activitats turístiques
  • Bars, restaurants, hotels, cases rurals, comerços i establiments ofereixen els seus productes i serveis
  • El parc d’aventura Saltapins admet reserves a través del web www.saltapins.com i els allotjaments de Cases de Morella estan disponibles www.casesdemorella.com

Morella obre pràcticament tots els seus serveis turístics amb monuments, museus, comerços, hotels, cases rurals i activitats de turisme actiu entre aquest cap de setmana i el que ve. Així, aquest cap de setmana obrirà la Presó del S. XIV de Morella, la qual s’uneix al Castell de Morella, el Museu Temps de Dinosaures i Saltapins entre altres activitats de la ciutat. Aquesta obrirà des dimarts a diumenge amb horaris d’11.00 hores a 14 hores i de 16.00 hores a 19.00 hores. Aquestos segueixen els protocols i mesures sanitàries enfront de la COVID-19 per a garantir la seguretat de totes i tots.

A més, Saltapins és una de les principals activitats de turisme actiu i familiar de Morella, la qual està oberta des del 23 de maig. Així, aquesta té més capacitat i el parc s’obri entre setmana a partir de quatre persones. La visita al parc s’ha de reservar a través de la seua pàgina web www.saltapins.com. Saltapins és un parc d’aventura a l’aire lliure situat al bosc de la Fàbrica Giner. Es tracta d’una activitat per a totes les edats en la qual s’han de salvar diferents obstacles com ponts tibetans i tirolines que uneixen els pins del parc.

La regidora de Serveis Turístics, Ana Adell, ha destacat “l’esforç que fem entre tots i totes per a obrir els diferents comerços, establiments i allotjaments i recuperar, a poc a poc, l’activitat turística de la ciutat”. L’edil ha explicat que “aquest cap de setmana estaran oberts pràcticament tots els serveis turístics amb l’obertura de bars, restaurants, hotels i cases rurals entre altres establiments i comerços”. Ana també ha comentat que “Saltapins alberga reserves des que van obrir el passat mes de maig i augmenta la seua capacitat de manera que a partir de quatre persones obre també entre setmana”.

També cal explicar que els allotjaments de Cases de Morella, de gestió municipal, es poden reservar per a disfrutar de l’estança a Morella i els seus voltants. Així, els Refugis de Pereroles, La Serra i la Casa Forestal, les cases d’Herbeset, les d’Ortells i la Casa Julián estan disponibles i permeten realitzar activitats en entorns naturals i a l’aire lliure a escassos quilòmetres de Morella. Es pot obtindre més informació a la web www.casesdemorella.com.