Morella obre l’Escola Infantil el dilluns 22 de juny

840
Morella obre l'escola infantil
Morella obre l'escola infantil
PUBLICITAT

Nota de premsa Ajuntament de Morella

  • A partir d’avui s’obren els parcs infantils de Morella i la Brigada Municipal els desinfectarà diàriament
  • L’Ajuntament de Morella també treballa per obrir la Piscina Municipal l’u de juliol

Morella passa a la Fase 3 de la desescalada amb tota la Comunitat Valenciana. Així, a partir del dilluns 22 de juny es reprendrà el servei de l’Escola Infantil per a finalitzar el curs 2019-2020. Cal recordar que les preinscripcions de l’Escola Infantil per al curs 2020-2021 estan obertes a partir d’avui i fins al 26 de juny.

A més, durant la jornada d’avui s’obriran els parcs infantils de manera progressiva i la Brigada Municipal s’encarregarà de desinfectar-los cada dia. Per a utilitzar els parcs infantils s’hauran de seguir unes normes per a garantir la distància social i minimitzar el risc de contagi de la COVID-19. Així, sols es permet una persona per joc i rentar-se les mans abans i després de jugar.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “a mesura que avancem en les fases de la desescalada, podem obrir més serveis i espais com l’Escola Infantil i els parcs”. Rhamsés ha volgut “agrair a totes i tots l’esforç que es fa per avançar i recuperar l’activitat a Morella”. També ha comentat que “a partir del dilluns que ve s’obrirà l’Escola Infantil fins al 30 de juny i estem preparant l’obertura d’altres serveis com la Piscina Municipal o el gimnàs del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I”. L’edil ha explicat que “la Brigada Municipal desinfectarà diàriament els diferents parcs infantils perquè les xiquetes i xiquets puguen jugar amb menys risc de contagi, encara que s’hauran de seguir les normes d’ús i que el risc siga mínim”.

Altres serveis municipals

L’ajuntament de Morella recupera, a poc a poc, els diferents serveis municipals. Així, està previst que el pròxim 1 de juliol es puga obrir la Piscina Municipal de Morella i s’està treballant en l’obertura del gimnàs del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I. D’aquesta manera, a través dels canals d’informació municipals es traslladaran les dates i mesures que cal seguir en aquestos espais i la seua utilització. També l’Associació Musical Mestre Candel de Morella reprendrà els assajos el divendres a l’Espai Firal. Així, la banda seguirà els protocols marcats per la Conselleria de Sanitat per a aquestes activitats.