Morella obre les piscines demà

788
Piscina Municipal de Morella
Piscina Municipal de Morella
PUBLICITAT

Nota de premsa Ajuntament de Morella

  • Tant la Piscina Municipal com la de la Fàbrica Giner s’han senyalitzat amb les normes d’higiene i seguretat que cal seguir
  • L’aforament estarà limitat amb torns de dues hores i és recomanable reservar en les hores de més afluència

L’estiu ha arribat a Morella i les piscines de la ciutat estan preparades per a obrir demà u de juliol. D’aquesta manera, la Piscina Municipal de Morella i la Piscina de la Fàbrica Giner compten amb diferents mesures per a garantir la salut i seguretat de les usuàries i usuaris durant aquesta temporada marcada per la pandèmia de la COVID-19. Així, l’aforament estarà limitat en torns de dues hores de manera que s’aconsella reservar els torns en les hores de més afluència de gent en les instal·lacions.

La regidora d’Esport, Joventut i infància, Judit Garcia, ha destacat que “a partir de demà obriran les piscines de Morella, tant la municipal com la de la Fàbrica Giner, seguint els protocols i mesures sanitàries per a evitar el risc de contagi de la COVID-19”. L’edil ha explicat que “cal seguir la senyalització i normativa d’aquestes instal·lacions i poder gaudir de la piscina durant els mesos d’estiu”. Judit ha recordat que “s’han fixat torns de dues hores i recomanem reservar en les franges horàries de més afluència”. Finalment, ha volgut “animar a totes i tots a refrescar-se en les piscines de Morella aquestos mesos de calor, recordant que cal seguir les normes i ser prudents per a evitar contagis”.

La normativa és comú per a les dues piscines de Morella. Així, l’horari és d’11.00 hores fins a les 20.00 hores amb franges de dues hores. Cal destacar que l’aforament està limitat i, per tant, si en passar les dues hores hi ha gent esperant, s’haurà d’abandonar el recinte. A més, els i les menors de 14 anys han d’anar acompanyades d’una persona major d’edat, excepte si participen en activitats dirigides. No està permesa l’entrada d’animals al recinte ni menjar i entrar begudes a la zona de bany. S’ha d’accedir amb calçat exclusiu de bany, utilitzar les papereres i seguir les normes i pràctiques d’higiene, així com mantindre la distància social de dos metres. Els telèfons per a reservar són el 681 211 830 a la Fàbrica Giner i el 620 560 512 a la Piscina Municipal de Morella.