Morella millora les xifres turístiques de l’estiu respecte al 2016

432
Vista Morella
PUBLICITAT

– El Patronat de Turisme d’ahir va fer un balanç molt positiu del turisme a la ciutat amb un increment de visitants

– Les activitats per a la tardor, la il·luminació de Nadal i el 54 Sexenni van ser punts importants de la reunió

El Patronat de Turisme de Morella destaca la millora de les xifres turístiques de la ciutat durant els mesos d’estiu, sobretot amb la celebració de l’Anunci i el posterior mes de setembre. D’aquesta manera, les dades obtingudes durant els mesos de juliol, agost i setembre d’aquest exercici són més elevades que les del 2016 on s’han incrementat les visites a la ciutat. El Patronat també assenyala la celebració de l’Anunci, la data principal on més turistes es van apropar Morella per a gaudir d’aquesta particular festa.

Jorge García, regidor de Turisme de Morella, ha assenyalat que “hem tingut molt bones xifres respecte a visitants a la ciutat durant aquest estiu. A més, el mes de setembre destaca com el període que més ha augmentat respecte a l’exercici del 2016”. L’edil ha comentat que “la celebració de l’Anunci és un punt destacat d’aquesta reunió, ja que és una celebració única i declarada d’Interés Turístic Nacional, el qual potencia molt les visites a Morella”. Jorge ha afegit que “el Patronat de Turisme també ha servit per a organitzar les activitats més pròximes com els actes per a la tardor o la il·luminació de Nadal, així com la festa més important a Morella, el 54 Sexenni del 2018”.

El Patronat de Turisme també va abordar diferents punts per a previndre i organitzar el següent exercici. Així, les activitats per a la tardor, com conferències i congressos a Morella o la il·luminació nadalenca es van tractar a la reunió, així com la celebració del 54 Sexenni al 2018. El Sexenni de Morella són les festes majors de la ciutat en honor a la Mare de Déu que se celebren cada sis anys. El Sexenni és Festa d’Interés Turístic Nacional i Bé d’Interés Cultural Immaterial.

Morella participa a les Jornades de Turisme d’Interior

L’Agencia Valenciana de Turisme amb la col·laboració de l’Associació d’empresaris del Club Allotjament i Restaurants d’interior Temps han organitzat les Jornades de Turisme d’Interior de la Comunitat valenciana. Morella participa en aquestes jornades sota el títol Claus per a comercialitzar l’interior de la Comunitat Valenciana a Benlloc on ha acudit el regidor de Turisme de Morella, Jorge García, amb tècnics de turisme de la ciutat. Aquesta cita ha comptat amb el Secretari Autonòmic de turisme, Francesc Colomer, amb la intenció de promoure aquest tipus de turisme.