Morella millora la zona d’autocaravanes

436
Morella millora la zona d’autocaravanes
Morella millora la zona d’autocaravanes
PUBLICITAT

Morella millora la zona d’autocaravanes amb l’ajuda de Turisme de la Comunitat Valenciana. Així, l’actuació pretén condicionar l’accés a aquesta zona asfaltant el camí des de la carretera fins a l’aparcament. A més, s’ha netejat la zona recreativa, s’ha reparat i canviat el mobiliari, es renovarà la senyalització i s’ha millorat l’enllumenat de tota la zona. Aquesta actuació compta amb un pressupost de 41.000 euros.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “la zona d’autocaravanes és molt important, ja que cada any rep milers de visitants i ha d’estar en les millors condicions per a oferir un bon servei”. A més, ha explicat que “la part més significativa de l’actuació és que s’asfaltarà la rampa d’accés a l’aparcament des de la carretera”. L’edil ha comentat que “l’any 2017 van pernoctar 2.500 caravanes i aquest 2018 s’han enregistrat més de 2.700 abans que acabe l’any”.

La zona d’autocaravanes de Morella està situada als afores de la ciutat, a uns dos quilòmetres de distància. Aquesta va ser pionera a la Comunitat Valenciana i la qualitat va ser reconeguda en les principals guies turístiques del continent europeu com la guia ADAC Stellplatz-Führer, que va recomanar l’estacionament a la localitat i va destacar les seues instal•lacions. A més, destaca per oferir una vista impressionant de la ciutat i les muralles.