Morella millora la xarxa urbana del barri Hostal Nou

815
Rafa Pallarés a les obres de l'Hostal Nou
PUBLICITAT
Rafa Pallarés a les obres de l'Hostal Nou
Rafa Pallarés a les obres de l’Hostal Nou

A través d’aquestes actuacions es pavimentaran i milloraran carrers propers al Cedes i el quarter. A més, s’està millorant l’enllumenat públic i la canalització d’aigües pluvials

-Nota de premsa-

La brigada d’obres de Morella està duent a terme una important actuació al barri Hostal Nou. Els treballs han començat al carrer on es troba el Cedes i consistiran en la pavimentació i millora dels vials coneguts com “quatre camins”. A més, es milloraran les conduccions subterrànies, tant elèctriques com la canalització d’aigües pluvials.

El regidor d’obres, Rafa Pallarés, ha visitat avui les actuacions i afirmava que “aquestes obres són importants per als veïns i veïnes del barri Hostal Nou, ja que es milloraran diferents vials que presentaven deficiències, amb la pavimentació i creació d’algunes voreres“. D’aquesta manera, també es millorarà l’aspecte d’aquests carrers dels edificis del Cedes o el quarter de la Guàrdia Civil i es retolaran els noms d’aquests vials.

Millores en les canalitzacions

Rafa Pallarés també indicava que “amb aquesta actuació s’eliminaran els problemes d’enllumenat d’aquest barri, ja que es va a millorar la instal·lació subterrània, des de tot el carrer del Cedes fins passat el quarter”. L’edil també indicava que es millorarà la il·luminació d’aquest vial, amb noves faroles, i es millorarà el paviment. A més, mitjançant aquesta actuació es va a ampliar i millorar la canalització d’aigües pluvials, per a una millor evacuació de les mateixes en aquest punt, i evitar així els problemes que es generen amb les tempestes.

Aquesta és una actuació important, ja que hi ha conduccions subterrànies al barri Hostal Nou que es troben en mal estat i que han ocasionat alguns problemes en l’enllumenat públic. A més, en èpoques de tempestes, les canalitzacions es col·lapsen a la zona del Cedes, generant també complicacions.

Aquestes obres estan dins del Pla Municipal de Renovació Urbana, que continuarà posteriorment amb la renovació integral del carrer Confraria i diferents actuacions en Xiva i Ortells. Així, després d’anys invertint en la renovació urbana de Xiva, es va a escometre la primera fase de rehabilitació de l’edifici del forn. S’actuarà a la teulada i la façana d’aquest immoble que es troba en ruïnes. Pel que fa a Ortells, es millorarà l’entorn de la zona on està projectada la piscina, es farà una tanca especial, se substituiran diferents murs de maçoneria, es millorarà la zona dels contenidors i s’instal·larà una marquesina per als autobusos.