Morella millora i amplia les zones esportives

108
ZONES ESPORTIVES MORELLA (3)
  • Les obres de la nova pista de pàdel han començat i l’esplanada on s’ubicarà ja està acabada
  • Els treballs de reparació de la coberta del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I continuen per a solucionar els problemes de goteres
  • Les obres de millora de la Piscina Municipal entren en l’última fase de cara a la temporada d’estiu

Morella es prepara per a la temporada estival i posa a punt els diferents serveis esportius. D’aquesta manera, la construcció de la nova pista de pàdel ha començat amb l’adequació de l’esplanada on s’ubicarà. També avancen les obres de reparació de la coberta del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I per a solucionar els problemes de filtració d’aigua que tenia. A més, l’actuació de millora de la Piscina Municipal arriben a la seua última fase.

El regidor d’Obres, Amadeu Bordàs, i la regidora d’Esports, Lola Viñals, han explicat que “aquestos tres projectes són molt importants per a poder donar un servei complet i que l’oferta esportiva a la ciutat siga àmplia”. A més, han comentat que “ara que arriben les temperatures més suaus i agradables, els serveis esportius s’utilitzen amb més freqüència de manera que cal tindre’ls preparats”. Finalment, els edils han destacat que “la nova pista de pàdel és un projecte que amplia l’oferta esportiva del poliesportiu de manera que creiem que tindrà molt d’ús quan estiga disponible”.

Cal explicar que el projecte de la Piscina Municipal de Morella es realitza amb ajudes de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i els treballs s’han centrat a reduir la profunditat del got de la piscina i solucionar les fuites d’aigua que tenia. D’altra banda, el projecte del poliesportiu s’ha realitzat des de l’empresa municipal CISE i empreses locals amb un pressupost de 100.000 euros de manera que s’instal·la una sobrecoberta que done solució als problemes de filtracions d’aigua i l’adquisició de la nova màquina de neteja.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA