Morella, llesta per a l’Anunci després de l’última reunió amb les carrosses

76

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

L’Anunci de Morella està preparat per a que el 27 d’agost les carrosses i el confeti siguen els protagonistes

Representants de les 40 carrosses han participat de l’última reunió que explica els últims detalls de la festa

L’horari d’entrada de les carrosses i el lloc d’exposició de cadascuna han sigut els principals punts de la reunió

Morella última els detalls de la festa de l’Anunci i celebra l’última reunió amb els representants de les 40 carrosses. D’aquesta manera, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la regidora de Festes, Rocío Querol, han explicat l’horari d’entrada a cada carrossa i la localització on estaran exposades. En aquesta ocasió, la zona d’exposició s’ha ampliat al Pla d’Estudis, el qual s’afegeix a la plaça de l’Església i a la del convent de Sant Francesc, per tal d’acollir totes les carrosses. Així, també facilita la desfilada del 27 d’agost, ja que els vehicles amb remolc  estaran al pla d’estudis i trobaran menys punts conflictius del recorregut.

Rhamsés ha destacat que “aquesta reunió serveix per a concretar els últims detalls de les carrosses per a l’Anunci i repartir les diferents acreditacions i tiquets per a participar en els diferents actes de la festa del confeti”. A més, l’edil ha explicat que “hem organitzat l’exposició de carrosses amb la novetat de situar els vehicles amb remolc al Pla d’Estudis per tal de facilitar la desfilada i que les carrosses tinguen espai per a estar exposades i el públic puga gaudir del treball que els morellans i morellanes han realitzat durant tot l’any”.

D’altra banda, Rocío Querol ha recordat que “hi ha 40 carrosses inscrites que compten amb 1.500 integrants que a la nit assistiran al sopar fi de festes de l’Anunci a l’Espai Firal”. A més, ha comentat que “cadascun dels participants de la festa del confeti rebrà un got ecològic commemoratiu de l’Anunci, el qual ha sigut novetat enguany junt a les polseres solidàries”.

Durant la reunió s’han explicat, també, les tasques de seguretat i la funció dels guies que han d’ajudar als conductors en els punts més conflictius del recorregut. També han repartit els tiquets per al sopar fi de festes de l’Anunci i un full amb diferents recomanacions i indicacions. D’aquesta manera, es tracta que la festa, el confeti i la diversió siguen les principals preocupacions de morellanes, morellans i visitants que participen de l’Anunci.