Morella la Vella acomiada les activitats del Maig Prehistòric

496
Morella la Vella acomiada les activitats del Maig Prehistòric
Morella la Vella acomiada les activitats del Maig Prehistòric
PUBLICITAT

Morella la Vella ha vist incrementada la seua oferta cultural durant aquest mes amb el Maig Prehistòric. Aquest ha acompanyat les visites guiades a les pintures rupestres amb diferents tallers com Les eines de pedra polida, L’art de la prehistòria i La caça a la prehistòria de manera que aquest emplaçament ha alber-gat diferents activitats per a tots els públics.
Les pintures rupestres de Morella la Vella estan declarades Patrimoni Mundial per la UNESCO i es poden visitar durant els caps de setmana i festius en grups reduïts i amb cita prèvia a l’oficina de turisme. D’aquesta manera, des que va reobrir les seues portes el 18 de març del 2017, moltes persones s’han apropat a contemplar les pintures de la Cova Alta característiques de l’art rupestre llevantí.


El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “Morella la Vella i les seues pintures rupestres són un atractiu molt important del nostre patrimoni. Així, cal donar a conéixer i explicar aquesta part de la història amb activitats complementàries a la visita tradicional”. Així, l’edil ha explicat que “s’han realitzat diferents tallers relacionats amb la prehistòria durant els caps de setmana del mes de maig per a ampliar la visita tradicional a les pintures rupestres”.

Horaris per a visitar Morella la Vella

Així, les pintures rupestres de Morella la Vella obriran els caps de setmana. Els dissabtes de 11.00 a 13.00 hores pel matí i de 16.00 a 18.00 hores a la vesprada. Els diumenges només està obert de matí amb dues visites programades, una a les 11.00 i l’altra a les 12.00 hores.