Morella ja prepara les vuitenes jornades “Anem de Tapes”, que tindran lloc entre el 9 de juny i el 31 de juliol

560
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntment de Morella

Els restaurants i bars de la localitat oferiran els millors productes en xicotets mossos i han preparat novetats

 

El Patronat Municipal de Turisme ha celebrat una nova reunió per tractar les principals novetats del sector. El més important, l’organització de la vuitena edició de les jornades “Anem de Tapes”, que tindran lloc entre el 9 de juny i el 31 de juliol. En elles, els bars i restaurants de la localitat oferiran els millors productes en xicotets mossos.

El regidor de turisme, Jorge Garcia, assenyala que “Anem de Tapes són unes jornades consolidades, que compten amb una important participació i, que permeten als nostres veïns i veïnes i als visitants degustar els productes i la cuina morellana en xicotets mossos”. A més, afegia que “els bars i restaurants innoven per oferir la millor qualitat, a través de plats i tapes originals. A més, aquest any s’han tornat a introduir canvis en les jornades per fer-les més atractives per als veïns, veïnes i visitants”.

Una de les novetats d’aquest any serà que els bars aniran canviant les tapes que ofereixen durant el més de mes i mig que duren les jornades. Així, no hi haurà un Tapaport per encunyar les caselles de les tapes consumides, sinó que es donarà un tiquet per a un sorteig per cada tapa consumida. Els dies 29 de juny, 20 de juliol i 3 d’agost es sortejaran tres Regala Morella de 50 euros cadascun. El preu de la tapa més beguda serà de 3 euros i amb aquests canvis es pretén augmentar la qualitat i participació en les jornades de “Anem de Tapes”. Per la seva banda, els restaurants tornaran a oferir suculents menús degustació elaborats a base de tapes.

La iniciativa del “Anem de Tapes” va néixer l’any 2009 a Morella. La localitat dels Ports va ser una de les primeres de la província de Castelló en organitzar unes jornades d’aquest tipus.

Més temes turístics

A més d’aquest punt, en el Patronat Municipal de Turisme es van abordar altres temes importants per al sector. Per exemple, el viatge empresarial que s’ha organitzat la primera setmana de juny a Ainsa. Dins dels viatges que s’organitzen cada any pels pobles més bonics d’Espanya, en aquesta ocasió, els empresaris de la localitat es desplaçaran per reunir-se amb els empresaris de la localitat aragonesa i veure com funcionen alguns projectes turístics, com el de MTB Zona Zero.

El Patronat Municipal de Turisme va valorar de forma molt positiva algunes de les activitats que s’han celebrat en els últims mesos, com la Mediterranean Xtrem, i es van felicitar per la participació de Morella en el projecte de l’Agència Valenciana de Turisme que ha rebut el premi europeu “ETIS Social and Cultural Impact Achiever”. També es va repassar el calendari amb les properes activitats importants. Aquest cap de setmana es participarà a la Fira Natura de Castelló i tindrà lloc la commemoració del centenari de l’Estació Meteorològica, el 28 i 29 d’aquest mes, la III Fira de la Caça i el Corpus Christi, al juny, el 25 i 26 se celebrarà la III Morella Enduro Race i al juliol hi haurà activitats tan importants com Morella Màgica (15-17) i l’Early Music Morella (23-28).